klaczek2004
Fanka BB :)
Antus ja też bo te inne to drogie są więc bym zbankrutowala. Ale 1 cz 2 to bym kupila
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a te pieluszki bambusowe i muslinowe któras z Was ma? Warte są swojej ceny?
Boje sie ze moja mama bedzie sie tak samo zachowywac... Pierwsza wnuczka, rozumiem, ale juz teraz przesadza, nie chce myslec co bedzie potem. Ostatnio jej juz powiedzialam ze to bedzie moje dziecko a nie jej... Nastawila sie tez na to ze jak sie Mala urodzi, to ona tu z nami zamieszka (teraz dzieli nas 50 km). Mowilam tez ze po porodzie Moj bierze urlop 2 tygodnie i bedziemy we trojke spedzac czas i sie poznawac, ale nie wiem na ile to dotarlo... Najgorsze jest to, ze w tym wszystkim jest bardzo dziecinna i przy niej mialabym dwojke dzieci a nie jedno. I musialabym jej na kazdym kroku pilnowac. Dla przykladu - kiedy odwiedzila nas kuzynka z 6-miesieczna corka mama kupila tej malutkiej czekolade... Nie widziala w tym nic nadzwyczajnego.i pamiętam jak siostra mojego urodziła, to teściowa - znaczy jej mama, niemal nie wypuszczala malego z rąk, jakby mogła to nawet cycem by go karmiła.. ech, ogólnie to fajna kobieta, ale jeśli chodzi o dzieci to jest nie do życia :/ ma kompletnego świra.