reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Przescieradelka do wozka sa z gumka i takie male sa. Mysle ze do kazdej gondolki beda pasowac. Nie wiem bo jeszcze nie zakladalam na wozek.
Posciel mam jedna w misie ecru/bez. No a na start to mamy w niebieska w dinozaury:D corki wybor oczywiscie

Załączniki

• 1457014789276.jpg
    1457014789276.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 139
reklama
moje prześcieradełko też ma gumke. Ale mnie kusi aby ubrać już łóżeczko, no ale kurcze jeszcze 6 tygodni więc się zakurzy. Nie wiem czy chociaż do jutra wytrzymam :p

Kitki jak dla mnie to wybierałabym między tym pierwszym i czwartym i pewnie bym pierwszy wybrała ostatecznie. No ale ciekawe jak te kolory w rzeczywistości wyglądają

ja do wózka tez nie mam pościeli, tylko prześcieradelko :) kocyk do tego, może podusia płaska i wsio :)
ja jeszcze chcę kupic mini-odkurzacz, taki do ręki bo mi się włączyła fobia, ze mi się u małego kurzy bardziej bo tych drzwi nie mam...

Polianna śliczny wózeczek i ta kolorystyja piękna też miałam chętke na taki. Ale niestety nie miałam prawa głosu, mąż tak się wciągnął teraz w wybieranie rzeczy dla syna że musiałam ustąpic. Kupiliśmy bebbeto(chyba tak się pisze) 3w1 także zadowolona jestem, troche kolor mi nie odpowiada, no ale cóż, przeżyje :) No i ma takie same felgi jak mąż w aucie :)
f2w39jcg9643e66r.png

Załączniki

• DSC08027.JPG
    DSC08027.JPG
    305,5 KB · Wyświetleń: 149
reklama
My eladnie zastanawialismy się między bebetto Holland a tym Adamexem. to byl trudny wybór bo bebetto tez świetny ale do wyboru byla tylko kolorystyka z szarości więc pokierowalismy sie wyglądem. Fajnie że mąż taki zaangażowany!!!

Do góry