Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tez mam zielony wózeczek maż uwielbia zieleń i on wybrał na początku mnie nie przekonywał ten kolor ale w dobie czarnych wózków bedzie fajnie sie wyróżniać i teraz lubię
Ja mam pstrokaty grafitowy z takim kolorowo- pomaranczowym wzorem. Jak kupowałam Damianowi to mi się strasznie podobał dziś już może nie aż tak Ale jest ok no i jest porzadny Dla równowagi mam lżejszy beżowy z fotelikiem do auta i z niego będę też korzystać do autobusu jak do lekarza będę jeździć a tamten to tutaj na spacerki długie No i jeszcze ta chustę będę zamawiać to z mysla na odprowadzanie Damiana do przedszkola.
Ja do wózka kupiłam kocyk z poduszą MINKY... muszę wstawić zdjęcia Wam pokazać.... w ogóle dużo mam nowych rzeczy...
Kochane ,które były już w ciąży oczywiście , używałyście pasa poporodowego?
Czy ktoras z Was rozwazala kupno takiej dostawki?
Moja corka niby juz duza ale taka dostawka jest do 20 kg, wiec jeszcze by sie lapala, a do przedszkola mam po nia spory kawalek i zastanawiam sie czy to nie byloby dobre rozwiazanie chociaz na niedlugi czas...