reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Sweetka no ja bym die chyba nie zdecydowala na taki model po puerwsze jest brzydki a co najwaznuejsze nie da sie dzidzi miec przodem do siebie ?? Ja zaplacilam 450 za x landera xq rocky uzywanego do tego dokupie gondole za 150 wiec to juz 600 + moja dostawka boczna 600 bo uzywek nie widzialam to daje sume 1200 zl wiec nie tak zle chyba ;))

a ze brzydkie to jedno. ja nie mówie ze to musi byc ten model, wspomniałam tylko o rozwiązaniu :) ale dzidzia przodem do ulicy to tez nie jest dla mnie dobre rozwiazanie a o nim nie pomyślałam, zwłaszcza jeśli chodzi o noworodka.

reklama
Mi sie podobaja takie 'solidniejsze' wozki, ciezsze, z pompowanymi kolami, tylko nie wiem czy nie bede musiala odpuscic bo mieszkamy na czwartym pietrze bez windy... W ostatecznosci bede zostawiac wozek w bagazniku ale samochod jest co drugi dzien uzywany przez partnera wiec nie zawsze wchodziloby to w gre.

Jesli chodzi o modele konkretne to jestem zielona, dopiero zaczelam czytac na temat wozkow, moze z czasem jakies rozwiazanie przyjdzie :)

Mi sie podobaja takie 'solidniejsze' wozki, ciezsze, z pompowanymi kolami, tylko nie wiem czy nie bede musiala odpuscic bo mieszkamy na czwartym pietrze bez windy... W ostatecznosci bede zostawiac wozek w bagazniku ale samochod jest co drugi dzien uzywany przez partnera wiec nie zawsze wchodziloby to w gre.

Jesli chodzi o modele konkretne to jestem zielona, dopiero zaczelam czytac na temat wozkow, moze z czasem jakies rozwiazanie przyjdzie :)

to mamy bardzo podobnie:) i w temacie mieszkania ( pietro i bez windy) i zostawiania wózka w samochodzie( moje blokowe kolezanki wszystkie tak robią) no i w temacie wózków dopiero zaczełam własnie 2 dni temu:) mam niezły mętlik w głowie:szok:

Oh ja szperam w necie i szukam wózka...gust mi sie zmienil i upodobanie...wydawało mi sie ze już mam wózek upatrzony a teraz szukam innego...ale za nic nie moge znaleźć czegoś podobnego do tych wózków w Pl ...poważnie myśle zeby moze kupić w Pl z wysyłka tutaj...nie wiem jaki koszt miałby być ...nie chce wydać wiecej jak przelicznik 300-400$...piekne sa te wózki w Polsce

A ja kupiłam w końcu 4ubranka :)nareszcie....nie szaleje z ubrankami bo koleżanka ma dla mnie duzo po swoich synkach wiec moze sie załapie na darmowe wyposażenie szafy mojego maluszka...:)na odbiór ze szpitala kupie cos nowego i białego...lubię białe ubranka na wyjście maluszka do domu:)chce zamówić u mamy kilka polskich śpioszków takich tradycyjnych :)

Moje dzieci w 90%maja używane ubrania ..ja tez...:) moze pojadę dziś do sklepu z używanymi ubraniami i cos wyszperam dla dzieci:)wole kupić używane w bardzo dobrym stanie niz nowe gorszej jakości ;)

Marzenka ja malemu tez czesto kupuje uzywane ale nie wszystko. Najczesciej spodenki i bluzki. Czasami tak sie ubrudzi ze ciuch idzie do smieci bo nie ma szans na odepranie.

marzenka a jednak nie wybrałas jeszcze wózka, ja jeszcze czekam może coś z nowej kolekcji pojawi się w 2016 roku. Zamierzam kupic wózek w lutym...
Ja tez lubię poszperać w używanych ubrankach, można takie cudeńka wybrać:tak:

Wczoraj probowalam podsumować ile kasy musimy jeszcze wydac w związku z nowym potomkiemi w polowie odechcialo mi się liczyc :-) chyba już pora zacząć na poważnie rozgladac się za droższymi rzeczami.

reklama
Do góry