reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Pingwinek :-) jak przeczytałam o promocji w hm to musiałam jechać, ale dla chłopca nie było już nic fajnego. Kupiłam tylko komplecik polarowy dla córki koleżanki bo urodziła w zeszłym tygodniu no i komplet bielizny dla siebie bo też fajne ceny:-)

Ja chyba odpuściłabym sobie podgrzewacz, jakoś mikrofala 30 sekund i po krzyku,
natomiast poważnie zastanawiam sie nad elektryczną "dojarką" tylko pytanie czy brać i czy sie wogóle przyda...300-500 zł to nie mało, a jak sie okaże, ze moja wielkie cyce nie będą miały mleka, albo mała nie będzie chciała... a znowu liczyc na faceta po porodzie i jego zakupy to by mi chyba krowią dojarkę dowiózł...

Miladyy - ja mialam medele swing i moge polecic. Male to to a dobrze dzialalo. Ja odkupulam uzywany ale od przyjaciolki wiec qiadomo od kogo. No i wiadomo ze dokupilam te czesc co sie przyklada do piersi. Wolalam jednak nowa. One sa wymienne wiec luz. nowy chyba ponad 400 ja dalam 250 i za tyle samo odsprzedalam na allegro bo po miesiacu juz praktycznie pokarmu nie mialam i nie karmilam

Hahahaha Miladyyy rozwalilas mnie :-D

Nie kazda kobieta ma problem z karmieniem, nie kazda potrzebuje laktatora, ale ciężko to przewidzieć. W pierwszej ciąży miałam reczny z Medeli (ale go nie polecam), maz kupil mi po tym jak okazało się, ze mam taki nawal pokarmu, ze za chwile miałabym zapalenie piersi pewnie. Teraz chciałam się lepiej przygotować i zakupiłam elektryczny Lovi Prolactis, w planie mam co jakiś czas zostawiać corki z mezem, wiec chciałabym żeby było komfortowo.
Jak będziesz kupować to polecam Allegro, zdecydowanie taniej niż w sklepach.

Jeszcze nie myślałam nad firma, zastanawiam się raczej czy rzeczywiście będzie mi potrzebny, bo kasa nie mała.. ale teraz jest, a po porodzie różnie bywa z nią i pewnie będą inne wydatki...

Ja w poprzedniej ciąży miałam laktator ręczny tomme tippe i jak dlanie był ok, używałam go tylko kilka razy jak chciałam wyjść na parę godzin bez córci. Jedyny minus to, że przy ściąganiu wiekszej ilość pokarmu ręka bolała, ale na tyle co używałam sprawdził się i szkoda inwestować elektryczny. Teraz też zamierzam kupić ręczny.

reklama
kasiunia ja mialam później mało pokarmu, moje dziecko zasypialo po kilku minutach przy piersi wiec nie miałam jak rozkrecic i utrzymać produkcji. Reczny laktator to była moja zmora, bardzo mało nim sciagalam i długo to trwalo niestety. Dlatego teraz chce się dobrze przygotować, najwyżej sprzedam na allegro, spora czesc kasy mi się zwroci.

Do góry