reklama
My wybieraliśmy ostatecznie miedzy deep Blue i Blue i wygral ten jasniejszy a na żywo jest super.
a na któy sie zdecydowaliscie? x move czy pluse?
renia1321
Fanka BB :)
Ja miałam dla syna grafitowy z kolorowym motywem. Tego roku co się urodził lato było tak gorące- upały juz od maja, że i tak się na słońce nie dało wyjść z maluchem
Jeździliśmy autem do lasu czy parku a na codzień to tylko rano spacerowalam z nim, przez dzień nie dało się nawet wyjść do ogrodu tylko chowalismy się w domu
W umiarkowanie cieple dni miał dokupiona parasolke zacieniajaca i było ok. Teraz za to mam dla równowagi tez beżowa parasolke ona tez jest 3w1 z gondola i fotelikiem to będę mogla porównać 
Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem takiego wózka:
http://allegro.pl/mikrus-wozek-3w1-stars-ii-mega-zestaw-i5716130763.html
Co Wy na to? Doradźcie, bo naprawdę się znacie.
A jeśli chodzi o kolory, to waham się pomiędzy dwoma kolorami (dla chłopczyka):
- 03 (grafit + tkanina lawa)
- 04 (grafit + szary tkanina lawa).
http://allegro.pl/mikrus-wozek-3w1-stars-ii-mega-zestaw-i5716130763.html
Co Wy na to? Doradźcie, bo naprawdę się znacie.
A jeśli chodzi o kolory, to waham się pomiędzy dwoma kolorami (dla chłopczyka):
- 03 (grafit + tkanina lawa)
- 04 (grafit + szary tkanina lawa).
Beatka - ja tez rozwazalam kupno tego wozka bo cena fajna. Ale nigdzie nie widzialam go na zywo. Widzialas gdzies? Mi chodzi zwlaszcza a spacerowke bo sie naczytalam ze czesto to zwykla dykta obita cerata. Ale kolory ma ladne. Z tych co podalas to ja bym brala ten ciemniejszy, lepszy kontrast. A kiedy planujesz kupic? Bo bardzo ciekawa jestem opinii. Ja bralam pod uwage jeszcze mikrus venezia ale ten stars ma fajniejszy stelarz.
A widzialas adamex pajero? Widzialam dzis na zywo i jest troche mniejszy niz riko nano i mniej sie bujal. Ale gondola byla oczywiscie zamontowana nie spacerowka
A widzialas adamex pajero? Widzialam dzis na zywo i jest troche mniejszy niz riko nano i mniej sie bujal. Ale gondola byla oczywiscie zamontowana nie spacerowka
reklama
Beata wózek wydaje sie fajny, ale moze poszukaj jakichś opinii w necie na temat tego producenta. Kolor dla mnie ten jaśniejszy.
I ja mam świra na punkcie fotelików wiec bym koniecznie sprawdzila czy ten w aukcji ma jakies atesty.
I ja mam świra na punkcie fotelików wiec bym koniecznie sprawdzila czy ten w aukcji ma jakies atesty.