reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Ania śliczny wózeczek.
A jak będziesz umieszczać w nim maluchy? Każdy będzie miał swoją gondolę/spacerówkę? Który chłopczyk w której będzie? Zastanawiałaś się już nad tym?

Z mężem sie śmialiśmy, ze ten spokojniejszy będzie z tylu :) ale jakos specjalnie nie myślałam, chyba różnie będę ich układać :)

Ania bardzo fajny wózek i naprawdę podobny do mojego :tak:
Marzenka ale wypasione łóżeczko będzie miał Twój synek...

Dziewczyny u was widze przygotowania pelna para a u mnie wozek jeszcze nie zamowiony, nie mam kompletnie pomyslu na fotelik i wierzcie albo nie ale nie mam poki co ANI JEDNEGO kocyka :baffled:

Super zakupy dziewczyny :) ja wczoraj złożyłam zamówienie w aptece i wydaje mi się ze mam już wszystko co będzie na początku potrzebne :) chyba ze na szkole rodzenia dowiem się ze o czymś zapomniałam, ale to mam nadzieje jakieś drobiazgi juz. Szczerze mówiąc bardzo mnie to uspokoiło. Jak tylko przeziębienie mnie pusci to planuje prac i prasować.

Ania 50 z tego co widzę po koleżankach mających dzieci, po pierwszym miesiącu mają całe szafy kocykow bo od wszystkich dostają jako prezenty - kiedy ludzie nie są pewni jaki rozmiar ubranka kupić to biorą kocyk ;) może u Ciebie tez to tak zadziała :)

A macie dziewczyny juz maty i leżaczki bujaczki? Ja właśnie w sobotę oglądałam i nie mogłam się zdecydowac... ani czy w ogóle juz kupowac bo to w sumie nieootrzebne na sam poczatek no ale kiedy potem? Sama nie wiem...

reklama
Renia ja bym nie kupowala, a tym bardziej maty. Ale w razie mam po córce. Moze na prezent dostaniesz a jak nie to kupisz na spokojnie jak sie maly urodzi. Ale to mobe zdanie :)

Do góry