reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Kitki będzie dobrze :) tez miałam przeczucie że w szpitalu wyląduje po ostatniej wizycie ale na szczęście to tylko były głupie przeczucia

reklama
Kitki ja również trzymam kciuki. A co do zakupów, to rzeczywiście dobrze będzie jak kupisz wszystko przed 22 lutym, ponieważ nawet jak by nie zatrzymali Cię w szpitalu, to chociażby dla lepszego i spokojnego samopoczucia, że wszystko już masz. Bo później to różnie bywa - może coś się wydarzy nieplanowanego, nie będziesz miała sił, będą kazali Ci tylko leżeć itp. Tak więc lepiej wcześniej i być spokojnym, niż czekać ze wszystkim do ostatniej chwili, a to jest przecież ryzyko.

Kitki trzymam kciuki zeby było dobrze :-*

Lusinda jak będziesz brała termomentr to nie bierz czasem dousznego... Ja niestety nie doczytałam i taki wzięłam, a się okazało że dopiero przy dzieciach od 6 miesiąca można używać:-/

Kitki ja też jeszcze niedawno pisałam, że prawie nic nie mam ale wlaśnie op ostatniej wizycie gin. mnie zmotywował i tak usiadłam bw niedzielę i zamówiłam większość rzeczy. Wczoraj z mężem byliśmy po pampersy, chusteczki płyny do prania. Jutro jeszcze tylko apteka...
I też do końca tygodnia chcę torbę spakować.

Alunia a czemu termometr douszny po 6 miesiacu?? pierwsze slysze, ja mialam dla corki taki od poczatku.

Motywacja do pakowania torby jest przy Was, ja moze w weekend sie za to zabiore :)

Tak przeczytałam w instrukcji, że za małe jeszcze są dziurki i wyniki w pomiarach mogą wychodzić przekłamane.
A u Ci3bie się taki sprawdzał dobrze?

My uzywamy go do dzis, nigdy nie bylo z nim problemow. Kilka razy tez porownywalismy wyniki z rteciowym i byly takie same wiec dla mnie termometr ideal ;)

reklama
Bałam się troszkę tego dousznego i kupiłam na podczerwień do mierzenia na czole. Super sprawa, bo mierzę nim temperaturę wody, pomieszczenia i generalnie wszystkiego :)

Do góry