reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Taka mialam. Teraz tez mysle ale chyba nad uzywka. Ja swoja wtedy sprzedalam za 150zl w stanie idealnym. Ale na olx mozna taniej kupic. Szkoda mi przeplacac

reklama
Rsz ja miałam fisher Price z projektorem i Tiny love ze zwierzątkami...i wlasnie ta druga sprawdziła sie rewelacyjnie i na długo sie przydała...ważne zeby kolory były dość wyraziste ...ja mam 2 karuzelki jedna dostałam z kompletem pościeli a druga zamówiłam ta Tiny love ...jakaś nowsza wersja

tiny-love-karuzela-magiczna-z-projektorem-3w1-n-iext23554819.jpg
Ja kupiłam taka, można ja przerobić potem na lampke nocna i ma projektor.

Załączniki

• tiny-love-karuzela-magiczna-z-projektorem-3w1-n-iext23554819.jpg
    tiny-love-karuzela-magiczna-z-projektorem-3w1-n-iext23554819.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 77
Schauma ja mam inglesine trip używana kupiłam mogę szczerze polecić jest lekka, parasolka, rozkłada się do leżenia, ma dużą budke, worek na zakupy nie za duży ale coś tam się zmieści, ma fajny pokrowiec na nóżki i folie przeciwdeszczowa, fajnie się ją prowadzi jest lekka, zwinny,ma duże koła, więc nawet po dziurach i w ciężkim terenie się sprawdza, jest solidnie zrobiona, to chyba tyle :-D
Co do ubranek ja mam bardzo dużo w różnych rozmiarach
Co do rozkow to mam 4 w tym jeden usztywniany
Do kąpieli mam płyn z hippa
Mysza kup jakiś z większymi kołami żeby było Ci wygodnie po schodach wyjeżdżać z wózkiem ja w bebetto mam takie np

Martita ja z kolei w dwóch poradnikach wyczytałam ze lepiej w jasniejszych, pastelowych kolorach otaczać dziecko, a żywe kolory to później dopiero ;)

reklama
Do góry