reklama
Ja spakuje siebie i Antosia w torbę z którą kiedyś chodziłam na siłownię. Z Mają miałam tą samą i jakoś się pomieściłam 
Co do karuzeli, to Tosiek dostanie w spadku po Mai taką:
Problem polega na tym, że Majka do dzisiaj (a ma 2,5 roku) uwielbia na nią patrzeć i czasami lubi sobie włączyć jak idzie spać...
Co do karuzeli, to Tosiek dostanie w spadku po Mai taką:

Problem polega na tym, że Majka do dzisiaj (a ma 2,5 roku) uwielbia na nią patrzeć i czasami lubi sobie włączyć jak idzie spać...
Antus no ja właśnie ta miałam, Ada ja uwielbiala do tego stopnia ze któregoś dnia stanęła,heh
Ja nadal nie wiem jaka kupić,nie chce znów tej samej kupować. chyba wyślę męża do sklepu niech kupi sam. Ostatnio tak zrobiłam to kupił najładniejsza ;-)
Ja nadal nie wiem jaka kupić,nie chce znów tej samej kupować. chyba wyślę męża do sklepu niech kupi sam. Ostatnio tak zrobiłam to kupił najładniejsza ;-)
Ewe1982
Fanka BB :)
Moja corcia też miała matę z serii Rainforest i ja uwielbiala. A szczególnie ta malpke pomarańczowa. A karuzelki nie mieliśmy wtedy. Ale teraz chyba zainwestuje właśnie w te. A powiedzcie dziewczyny kiedy wieszanie dziecku ta karuzelke? Od miesiąca? Później?
Lusinda890
Ja nie potrafię sie zdecydowac na żadną karuzele bo nie ktore mi sie takie plastikowe wydają:/ dlatego na razie nie kupuje, a pozniej zobaczymy bo i tak myslalam ze dziecku sie wiesza karuzele jak.już na nią chociaż zerka.. A Wy od razu wieszacie?
Mikulinka
Jej wy o karuzelach a ja daleko w lesie 
dzień dobry kwietnióweczki
Spać nie mogę przez tą wanienkę z ikei www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40248443/
..
Remont tuż tuż wielkie bum będzie w przyszły poniedziałek i tak
rozmiary ikei to :
Szerokość: 45 cm
Wysokość: 28 cm
Długość: 75 cm
Waga: 1.29 kg
więc powinna wejść do kabiny
jeszcze mała jest ta... allegro.pl/wanna-wanienka-anatomiczna-z-...owa-i5546250193.html
Wymiary 80 x 54 x 24 cm
później to już są " landary "
i jeszcze taka komoda kąpielowa .. www.dzieciolandia.pl/rks/przewijak/p15ab.jpg
Wysokość: ok 103 cm
Szerokość: 83 cm
Głębokość: 60 cm
Ale nie wiem gdzie by to miało stać
A Wy jak rozwiązujecie sprawę kąpania ?
dzień dobry kwietnióweczki

Spać nie mogę przez tą wanienkę z ikei www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40248443/

Remont tuż tuż wielkie bum będzie w przyszły poniedziałek i tak
rozmiary ikei to :
Szerokość: 45 cm
Wysokość: 28 cm
Długość: 75 cm
Waga: 1.29 kg
więc powinna wejść do kabiny

jeszcze mała jest ta... allegro.pl/wanna-wanienka-anatomiczna-z-...owa-i5546250193.html
Wymiary 80 x 54 x 24 cm
później to już są " landary "
i jeszcze taka komoda kąpielowa .. www.dzieciolandia.pl/rks/przewijak/p15ab.jpg
Wysokość: ok 103 cm

Ale nie wiem gdzie by to miało stać

A Wy jak rozwiązujecie sprawę kąpania ?
kasiunia123
Antus ja tez dla pierwszej córci miałam tą karuzelę, ale sprzedałam...
Jeśli chodzi o kąpanie to.nie mam problemu z miejscem, ale wybrałam opcję wanna +stelaż składany. Córcię będziemy kąpać w jej pokoju bo tam też będzie komoda z przewijakiem. A na co dzień wanna ze stelaże m będą w łazience...
Ja właśnie szukam leżaka dla dzidzi, bo moja siostra chce kupić
Jeśli chodzi o kąpanie to.nie mam problemu z miejscem, ale wybrałam opcję wanna +stelaż składany. Córcię będziemy kąpać w jej pokoju bo tam też będzie komoda z przewijakiem. A na co dzień wanna ze stelaże m będą w łazience...
Ja właśnie szukam leżaka dla dzidzi, bo moja siostra chce kupić

Ja w lazience mam malo miejsca i tak na codzien wanienka bedzie stala w wannie a na kapiel bedzie wynoszona chyba do pokoju na lozko. Zastanawiakam sie nad stelarzem ale i tak nie moglby byc stale rozlozony tylko musislabym go skladac po kapieli wiec chyba bez sensu. A to kwestia miesiaca dwoch bo pozniej jak dojde do siebie po cc to mam zamiar wstawiac wanienke do wanny i tam kapac. Tak najwygodniej i bez rozlewania.
Podoba mi sie ta wanienka z ikei ale ja mam najblizsza w poznaniu wiec odpada
Podoba mi sie ta wanienka z ikei ale ja mam najblizsza w poznaniu wiec odpada
reklama
Mikulinka, ta wanienka z ikei jest śliczna, kiedyś na nią patrzałam ale ja od razu chciałam mieć tą największą ze stelażem. Martwią mnie tylko te antypoślizgowe ślaczki, ale to już któraś mama o tym wspominała.
Aniabuu, swoją drogą ciekawe co mogło się stać w takiej karuzeli... :/
Co do maty, to Maja miała tą z pianinkiem przy stópkach, bo chciałam mieć taką matę która zajmuje mało miejsca. Wtedy mieszkaliśmy jeszcze z teściami i wszystkie zabawki małej były w salonie a nie chciałam żeby za bardzo zagracić im salon zwłaszcza, że Maja miała jeszcze taką dużą platformę do skakania, która też zajmowała mnóstwo miejsca. Ale jak zerknęłam teraz na tą rainforest to widzę, że jest cudowna... No ale mam tą po Mai, więc nie będę już szaleć
Aniabuu, swoją drogą ciekawe co mogło się stać w takiej karuzeli... :/
Co do maty, to Maja miała tą z pianinkiem przy stópkach, bo chciałam mieć taką matę która zajmuje mało miejsca. Wtedy mieszkaliśmy jeszcze z teściami i wszystkie zabawki małej były w salonie a nie chciałam żeby za bardzo zagracić im salon zwłaszcza, że Maja miała jeszcze taką dużą platformę do skakania, która też zajmowała mnóstwo miejsca. Ale jak zerknęłam teraz na tą rainforest to widzę, że jest cudowna... No ale mam tą po Mai, więc nie będę już szaleć