reklama
Dokładnieu mnie też Maxi Cosi Cabriofix
![]()
U nas miętowy maxi cosi city, bez sensu u nas było brać cabriofixa, bo różni się tylko tym, że da sie wsadzić na bazę isofix, jak nam tłumaczył sprzedawca, a my bazy nie będziemy brać
ania50
Fanka BB :)
Rozważałam też Citi ale wydawało mi się, że jest więcej różnic
Zdaje się, że choćby w regulacji fotelika względem wielkości dziecka. Ja w końcu w sklepie odrzuciłam citi bo był zbyt pochyły tak jak cabriofix. Ale wydawało mi się, też że jest trochę mniejszy.
Rozważałam też Citi ale wydawało mi się, że jest więcej różnicZdaje się, że choćby w regulacji fotelika względem wielkości dziecka. Ja w końcu w sklepie odrzuciłam citi bo był zbyt pochyły tak jak cabriofix. Ale wydawało mi się, też że jest trochę mniejszy.
Jest trochę węższy i płytszy
polianna
A ja dziś byłam w dwóch sklepach z wózkami... mężowi spodobał się Bebetto - do tego jakiś lepszy fotelik. Szukamy dalej ale chyba jutro pojedziemy do kolejnego sklepu gdzie oferują również Bebetto i sprawdzimy czy mają inną kolorystykę.
Kupiłam za to wanienkę
Link do: Komoda kąpielowa Laura (ostatni wzór) . Nie miałam za bardzo wyboru co do koloru ale akurat mało mnie to obchodziło.Wazne,ze jest.
Teraz brakuje nam wózka,fotelika,laktatora i leżaka.
Leżak na pewno chcę Tiny Love (leżaczek bujaczek 3w1). Laktator raczej Lovi elektryczny.
Aaa...i chciałam się z Wami podzielić odkryciem- sklep internetowy gdzie mają śliczne wzory staników do karmienia w odpowiedniej rozmiarówce: biustanasze.pl . Te nasze piersi dużo przeżyją podczas karmienia ...wolę chyba mieć 2 staniki ale dobre , odpowiednio dobrane rozmiarowo niż pięć w obwodach "90" i miseczce "D".
Kupiłam za to wanienkę
Teraz brakuje nam wózka,fotelika,laktatora i leżaka.
Leżak na pewno chcę Tiny Love (leżaczek bujaczek 3w1). Laktator raczej Lovi elektryczny.
Aaa...i chciałam się z Wami podzielić odkryciem- sklep internetowy gdzie mają śliczne wzory staników do karmienia w odpowiedniej rozmiarówce: biustanasze.pl . Te nasze piersi dużo przeżyją podczas karmienia ...wolę chyba mieć 2 staniki ale dobre , odpowiednio dobrane rozmiarowo niż pięć w obwodach "90" i miseczce "D".
Ja też mam maxicosi cabriofix na bazie po córeczce - teraz będzie dla synusia. Któraś z dziewczyn pisała, że dokupowała budkę ochronną na maxi cosi cabrio, ale dziewczyny zwróćcie uwagę że ten fotelik ma taką budkę materiałową tylko ona jest wciśnięta w obudowę od strony tam gdzie dziecko ma głowę, naciąga się ja na takich gumkach i zahacza o pałąk do transportu. Ja to odkryłam dopiero niedawno jak go rozmontowałam żeby wyprać dla drugiego malucha, a z Laurą ani razu nie użyłam
A czasami by się przydało szczególnie jak wieje, pada czy słońce oślepia.
My mamy taką karuzelę, ale była zamontowana mniej więcej do czasu na Laura skończyła 6 mcy bo potem zaczęła ją maltretować, ciągnąć, szarpać itp więc zdjęłam. Zresztą nawet na opakowaniu jest napisane że 0-5 mcy. Ten projektor gwiazdek na suficie ok, ale one się nie ruszają, a sufit jednak daleko więc myślę, że takie maluchy i tak tych gwiazdek nie widzą, więc bez projektora też by była ok.
My mamy taką karuzelę, ale była zamontowana mniej więcej do czasu na Laura skończyła 6 mcy bo potem zaczęła ją maltretować, ciągnąć, szarpać itp więc zdjęłam. Zresztą nawet na opakowaniu jest napisane że 0-5 mcy. Ten projektor gwiazdek na suficie ok, ale one się nie ruszają, a sufit jednak daleko więc myślę, że takie maluchy i tak tych gwiazdek nie widzą, więc bez projektora też by była ok.

Mikulinka
Ja jednak zdecyduję się na tą wanienkę z ikei . Jutro mam zamiar ruszyć do smykolandu zobaczyć jeszcze parę rzeczy ... no i może na wózki zerknę tam . Bo chciałabym żeby wózek dał rade przejechać po piachu . Jeszcze rożka szukam i nie wiem jaki usztywniany czy nie ...
reklama