reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Rozważałam też Citi ale wydawało mi się, że jest więcej różnic :) Zdaje się, że choćby w regulacji fotelika względem wielkości dziecka. Ja w końcu w sklepie odrzuciłam citi bo był zbyt pochyły tak jak cabriofix. Ale wydawało mi się, też że jest trochę mniejszy.

Rozważałam też Citi ale wydawało mi się, że jest więcej różnic :) Zdaje się, że choćby w regulacji fotelika względem wielkości dziecka. Ja w końcu w sklepie odrzuciłam citi bo był zbyt pochyły tak jak cabriofix. Ale wydawało mi się, też że jest trochę mniejszy.

Jest trochę węższy i płytszy

A ja dziś byłam w dwóch sklepach z wózkami... mężowi spodobał się Bebetto - do tego jakiś lepszy fotelik. Szukamy dalej ale chyba jutro pojedziemy do kolejnego sklepu gdzie oferują również Bebetto i sprawdzimy czy mają inną kolorystykę.
Kupiłam za to wanienkę :) Link do: Komoda kąpielowa Laura (ostatni wzór) . Nie miałam za bardzo wyboru co do koloru ale akurat mało mnie to obchodziło.Wazne,ze jest.
Teraz brakuje nam wózka,fotelika,laktatora i leżaka.
Leżak na pewno chcę Tiny Love (leżaczek bujaczek 3w1). Laktator raczej Lovi elektryczny.

Aaa...i chciałam się z Wami podzielić odkryciem- sklep internetowy gdzie mają śliczne wzory staników do karmienia w odpowiedniej rozmiarówce: biustanasze.pl . Te nasze piersi dużo przeżyją podczas karmienia ...wolę chyba mieć 2 staniki ale dobre , odpowiednio dobrane rozmiarowo niż pięć w obwodach "90" i miseczce "D".

Ja też mam maxicosi cabriofix na bazie po córeczce - teraz będzie dla synusia. Któraś z dziewczyn pisała, że dokupowała budkę ochronną na maxi cosi cabrio, ale dziewczyny zwróćcie uwagę że ten fotelik ma taką budkę materiałową tylko ona jest wciśnięta w obudowę od strony tam gdzie dziecko ma głowę, naciąga się ja na takich gumkach i zahacza o pałąk do transportu. Ja to odkryłam dopiero niedawno jak go rozmontowałam żeby wyprać dla drugiego malucha, a z Laurą ani razu nie użyłam :( A czasami by się przydało szczególnie jak wieje, pada czy słońce oślepia.
My mamy taką karuzelę, ale była zamontowana mniej więcej do czasu na Laura skończyła 6 mcy bo potem zaczęła ją maltretować, ciągnąć, szarpać itp więc zdjęłam. Zresztą nawet na opakowaniu jest napisane że 0-5 mcy. Ten projektor gwiazdek na suficie ok, ale one się nie ruszają, a sufit jednak daleko więc myślę, że takie maluchy i tak tych gwiazdek nie widzą, więc bez projektora też by była ok.
1407_1.jpg

śliczna karuzela :) na naszej też jest napisane, że od 0-5 ale moja Majka zaczęła się nią interesować dopiero jak skończyła 7 miesięcy i do teraz ją uwielbia :D

Ja jednak zdecyduję się na tą wanienkę z ikei . Jutro mam zamiar ruszyć do smykolandu zobaczyć jeszcze parę rzeczy ... no i może na wózki zerknę tam . Bo chciałabym żeby wózek dał rade przejechać po piachu . Jeszcze rożka szukam i nie wiem jaki usztywniany czy nie ...

reklama
Mikulinka są rożki usztywniane z wyjmowanym usztywnieniem, taki kupuję :)
Ja znowu nie wiem czy wystarczy 1 rożek czy brać 2 :D

Do góry