to dorzucę jeszcze swoje 3 grosze

Mam już sporo ubranek, poluje na róże uniwersalne, zarówno nowe i używane. Ostatnio kupiłam na allegro nowy komplecik 3x śpioszki+kaftaniki za 12 zł.
Nie dam rady finansowo kupić latem wszystkiego na raz, więc już kupuję po trochu.
Kupiłam już butle Tommee, 260ml za 11zł - nowe - w sklepie kosztują 30zł. Mam też laktator i udało mi się wylicytować sporo pieluszek jednorazowych.
W tym miesiącu chcę kupić łóżeczko, najbardziej podoba nam się
Łóżeczko Safari orzech/ecru KLUPŚ Poznań 24H (908601763) - Aukcje internetowe Allegro Można do kompletu dokupić komodę i resztę mebli.
Z łóżeczek braliśmy jeszcze pod uwagę
+ ŁÓŻECZKO KLUPŚ PAULA SZUFLADA NATURA TANIO + (899401236) - Aukcje internetowe Allegro może być jeszcze z bokami pastelowymi
lub
Łóżeczko Tymon z szufladą + mater.G-P-K BOMBIK (897826039) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo podobają mi się też, ale ceny są zabójczehttp://cgi.ebay.de/Leander-Babywiege-Wiege-Set-mit-Stativ-Schleier-Haken_W0QQitemZ160386133218QQcmdZViewItemQQptZDE_Haus_Garten_Baby_Kind_Kinderm%C3%B6bel_Babywiegen?hash=item2557c22ce2 W tej kołysce się zakochałam, jak ją tylko zobaczyłam, no ale ze względu na cenę, mogę pomarzyć tylko
ORIGINAL STOKKE SLEEPI BABY BETT KINDER BETT WALNUSS!!! bei eBay.de: Betten (endet 12.02.10 21:09:27 MEZ) u nas to łóżeczko 3 tys kosztuje :/
o wózku nie będę pisać, bo to jakaś porażka jest, ale moje perypetie z tym tematem zawarte są w odpowiednim wątku
Foteliki mamy 3 typy. Chcę kupić używany fotelik, ale porządny,a nie nowy, a tandetny...
GRACO FOTELIK LOGICO S +BAZA +4xGRATIS SklepWwa (911873807) - Aukcje internetowe Allegro
BeSafe iZi SLEEP Jakość i BEZPIECZEŃSTWO (909026329) - Aukcje internetowe Allegro
Bebe Confort fotelik + baza stan bardzo dobry (896801322) - Aukcje internetowe Allegro
a pościel taką w paseczki
MAMO-TATO 6-CZ POŚCIEL 135x100 APLIKACJA SERCA (887190344) - Aukcje internetowe Allegro mnie najbardziej podoba się ta w ciemnopomarańczowe pasy
uf, się napisałam :-)