Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no a ja właśnie kupiłam :-)
FOCUS NOWALEX
i Pionieer Plus Coneco
i znowu wyczekiwanie na kuriera:-)
ostatnio to nawet 3 w ciągu jednego dnia do mnie przybyło...
no ale ja już kończe z zakupkami,
jeszcze szafka, komoda i prowiant dla mnie do szpitala...
pare drobiazgów dla Małego...![]()
![]()
![]()
sama radość i dziura na koncie...

nie mam siły już więcej wklejać, ale chyba wystarczy? a to ogólnie: https://www.babyboom.pl/forum/search.php?searchid=104074&pp=25&page=5

tylko muszę dokupić drugą koszulę, włożyć sztućce, talerzyk, kubeczek, dokumenty, a reszta już jest, tak mi się wydaje, bo zawsze mam wrażenie, że nie wezmę czegoś potrzebnego. No i oczywiście mam dylemat jakie ubranka wziąć dla małej, bo nie wiadomo jaka będzie pogoda ( ubranko na wyjście) 
Gaaliyah ja właśnie dlatego zrobiłam sobie listę, żeby niczego nie zapomniećI co mam, to odrazu wkładam do torby i skreślam z listy.
A rzeczy do malutkiej zostawię sobie na sam koniec. Z resztą one już nie wejdą do tej mojej torbyMąż przywiezie osobno. Mniej więcej wie gdzie co jest i stosownie do pogody wybierze coś. tzn. ja mu powiem: weź kaftanik ze środkowej szuflady, śpiochy z dolnej...Itd:-)
![]()
a co do ubranka, to i tak muszę przygotować coś wcześniej, bo na wyjście to fakt, można dowieźć ale takie ciuszki do szpitala muszę mieć ze sobą, choć mój szpital nie wymaga własnych ciuszków, ponoć dają swoje, ale ja wolę mieć własne.ubranko na wyjscie to Ci moze maz w dniu wypisu przyniesc ( przygotuj tylko z 2 zestawy w domu i daj mezowi znac , który ma zabrac). A co do ubranek potrzebnych w szpitalu to ja miałam 4 pajacyki, 2 czapeczki i stada pieluch.
Nawet jesli jest ciepło juz na dworze to tuz po porodzie maluszkom i tak najczesciej jest zimno wiec pajace z zakrytymi nozkami,stópkami i długim rekawem sa najlepsze.