Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A.K&Z - chyba wszytskie sie z Toba zgodzimy i bysmy juz chcialy w tym tygodniu, ale asia-m to nie bardzo... Jej zyczmy zeby jeszcze tydzien wytrzymala, bo ma w niedziele kounie corki :-)
Kupilismy na allegro monitor oddechu (niby uzywany, ale tak naprawde to nie byl uzywany - o 140zl taniej niz w sklepie :-)) - chcemy zeby Maluszek od poczatku spal u siebie (o ile sie uda i nie bedzie sie budzil co 5 minut). Oprocz tego mamy tez elektroniczna nianie (a druga w zapasie) i kamere nabylismy (co celow ogolnych) z opcja taka, ze w ciagu dnia bede mogla na ekranie komputera zerkac co robi Maluszek
![]()
Moja mama uznala ze oszalelismy bo bedzie mial zero prywatnosciNo, ale ja bede sie czula pewniej jak maz mi znowu wyjedzie...:-(
w tym celu Piotr nabyl dlugi kabel jakistam z czymstam i statyw 

W wozku jets taki jakby materac z gabki, ale co na niego polozyc? To znaczy na niego mam zamiarp olozyc folie zeby Maluch nie przesikal wszytskiego, ale co na ta folie????