Lapis_Lazuli
Mama Ma Mi
Aletko-Allegro nie zwróci Ci pieniędzy bo o ile się nie mylę musisz najpierw zgłosić sprawę na policję a potem dopiero Allegro może coś wypłacić ale tylko jeśli suma pzrekracza coś tam, a jeśli pzrekracza to też oni mają jakąś granicę wypłąty odszkodowania. Musisz poczytać. To niestety ryzyko, mnie się nie zdarzyło żebym jako Spzredająca nie pzryjęła towaru z powrotem i nie odesłała pieniędzy jeśli ktoś nie jest zadowolony jednak zostałam sama oszukana-owszem:-(, taka sparwiedliwość.kluliczku wspołczuje...ale allegro chyba powinnno zwracac pieniadze za aukcje. Ja zamierzam poprosic o zwrot za pajacyki. Wczoraj napisałam gosciowi ze jak do piatku pajacyków nie otrzymam to wystawiam negatywy ( dwa) Aukcja sie skonczyła 8 lipca! i z poczatku kontak był super domawialismy sie i staneło na tym ze 30lipca wysłalam pieniadze bo sie spotkac nie moglismy.
no i czekam.......
Zimno już jak nie wiem a to moim zdaniem najlepsze wyjście... Takto pewnie wstawałabym co chwile sprawdzac czy sie nie odkrył ;-)
No ale po coś przeceiz są te wsyzstkie ceny minimalne itp. Mamy jeszcze ten komentarz zaległy, jeszcze nie wystawilśmy wiec chyba zastanowie sie nad negatywem...
bo mi sie wydawało że tak zmarzł