Cześć
No więc byliśmy na zakupach
1. Nie mogłam się powstrzymać i kupiłam
dresik dla Hani - doszłam do wniosku że SMyk i H&M śmierdzą - i od dzisiaj kupuję tylko w Kapp Ahl (centrum Matarnia tylko kawałek dalej). Oczywiście żartuję, bo chyba bym zbankrutowała, ale mają dużo większy wybór i dużo ładniejsze rzeczy niż w tych dwóch sklepach - tzn CoolClub który głównie jest w smyku ma bardzo ładne rzeczy, ale akurat w matarni rzadko kiedy znajduję jakiś ciuch który naprawdę mi się podoba i byłabym skłonna kupić. No i ceny też nie są niskie.
No a Hani kupiłam dresik zeby miała w czym chodzić - jeszcze kurteczka by się jej przydała ale to chyba na ciuchach już, bo szkoda mi stówy na kurteczkę na dwa miesiące, bo potem już pewnie kombinezon będizemy używać. Właśnie kurcze nie pamietam w czym Ignac chodizł na jesieni.... No ale bylo cieplej w zeszłym roku.
2. kupiłam dla Hani
rękawiczki bo jej łapki marzną na spacerach bo zwykle śpi na "ręce do góry"
3. kupiłam
nawilżacz powietrza do domu HumyM6 firmy Pur Line, zobaczymy jak się będize sprawdzać - ale od czasu ochłodzenia Ignac po prostu katastrofę ma w nosie - same suche gluty, w nocy bardiz ciężko oddycha nieraz. Hania lepiej sobie radzi ale nie mam zamiaru spędzić kolejnej zimy bez nawilżacza i dlatego kupiłam. Nie wiem czy to bedize udany zakup zobaczymy. Mam nadzieję że tak bo jak nie to mnie mąż poweisi za uszy

Jutro jedzie go odebrać dopiero, bo zamówiłam przez internet.
4. Kupiłam dla Ignaśka i Hani (no bo jak zabawki kupuję to dla nich obu)
tablicę magnetyczną do rysowania - jest full wypas, firma TOMY, polecam - nie możemy z mężem się nią nacieszyć

Mam nadzieję że się za bardzo nie popsuje zanim Hania nie podrośnie na tyle żeby na niej rysować. Jak potrzebujecie na prezent dla dziecka jakiegoś to taka tablica to super sprawa.
Pozdrawiam
Agnieszka