Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To się córa ucieszy, że dzięki braciszkowi dostanie nowe łóżeczko:-)Przed nami np teraz wiekszy wydatek -zakup łozeczka dla córy by zwolniła łozeczko ze szczebelkami dla brata![]()

No, ale badz co badz zaoszczedzilam na tych butelkach 15zl (taka byla roznica w najtanszym sklepie).
Bez sensu zupelnie.
Tu tez zrobilam dobry interes :-)
(jestem wychowana na butelce ;-)) i dlatego zastanawiam sie czy to nie bedzie jakos dziedziczne, wiec na razie nie kupuje. Z drugiej strony jak sie okaze ze urodze i zacznnie mi pokarm leciec to msuze jakis miec upatrozny zeby meza wyslac od razu do sklepu. Slyszalam ze firmy Medela sa najlepsze (ale i najdrozsze...), a z kolei kolezanka poleca Avent.Mnie koleżanka poleciła Medelę elektryczną, mówi, że miała wiele laktatorów, (a wykarmiła dwójkę dzieci przez 2-2.5 roku jednocześnie pracując na cały etat w aptece!!) i wg niej ten się najlepiej sprawdza, sporo kosztuje, ale dobra inwestycja, jak chce się naturalnie karmić, no i ze wiekszość laktatorów mechanicznych jest do niczego. Ręcznie ściągać pokarmu nie próbowała :-)mysz ja dostałam laktator aventu w prezencie i moje wnioski sa nastepujace. Swietny sprzet ale i tak LEPIEJ ODCIAGA SIE RECZNIE...
Dwa Aventu ortodontyczne i jeden firmy NUK - edycja limitowana - przod ma w ksztalcie pilki noznej
Nie moglam wrecz sie oprzec