reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Betko - Marianka na stówę urośnie wam do zimy ( od rodziców dostanie taki zastrzyk energii,:laugh2::laugh2::laugh2:) no i super z tym łóżeczkiem, śrubki zawsze można wykombinować.
ja dostałam od znajomej komodę, musieliśmy tylko dokupić takie "szyny" ( nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa:eek:)
Krupko - ja też się zastanawiam nad kołderką, czy kupić ja teraz, czy później, no i przede wszystkim jaką!

reklama
no to juz część wózeczków jest dla majowych dzieci:-)
a ja nadal poluje na wkład dla niemowlaka do spacerówki,
co do kołderki i poduszki to tez nie używałam od poczatku
tak do 3 miesięcy wystarczał rożek i kocyk
kołderke i poduszke mam bawełniane i czesto piore w całości:tak: jeszcze Kamilce posłuży , bo Ola juz ma swoja "dorosłą" pościel i Maksiowi tez będzie trzeba sprawić

Będę miała podobny wózek do tego, który pokazała kasro. Moja siostra narzekała tylko, że dziecko dość szybko z niego wyrasta, ale poza tym bardzo sobie chwali.

pochwale sie jeszcze swoimi sobotnimi zakupami

30a6ef8.jpg

i jeszcze to

2vj3p7t.jpg

wszystko za niewiele ponad 10 zł :-)

Mamooli - ja jako orędowniczka "różu" hehe - gratuluję ciuszków, a body "supergirl" wypasik:tak: i ta biała koszulka, fajowska.

Kasro - ach ta rodzina i te zabobony, jak byśmy miały w to wszystko wierzyć, szkoda się martwić, a rodzinka jak chce - nie się martwi - co ma być to i tak będzie!!!! Gratuluję zakupu wózka, choć ja planuję zakup zupełnie innego cieszę, że mogliście kupić taki jak wam wpadł w oko:nerd:

a my wczoraj bylismy wieczorem u Roni-kurde!!! Jaska trzymalam :-D :-D :-D nawet sie ciotki klotki nie bal :-D
i tak od slowa do slowa oni nas uswiadomili,ijaka jest wartosc tego wozka,ktory kumpela mi che dac,tej emaljungi.potem w necie obejrzelismy i fakt,spory wydatek.my myslelismy o wozku Tomas czy Thomas za 500-600zl.ma on i gondolke,i spacerowke,do tego dodatki typu moskitiera i inne.dlatego teraz cieszymy sie,ze sie nie pospieszylismy i nie kupilismy wozka "na zapas".

Betko - fajnie, że dostaniecie wózek, w końcu to niezła oszczędność:-) my myśleliśmy o wózku do max.1000 zł, ale to mój brat mi obiecał zakup;-)

ja jednak doszłam do wniosku, że nawet za 700-800 zł można kupić dobry wózek. Sama jeszcze nie wiem, gust z wózkiem zmienia mi się co miesiąc i nie mam pojęcia na jaki się ostatecznie zdecydować??????????

wozków jest teraz na rynku cała masa i za kwote do 1000zł mozna wybrac na prawde dobre i solidne. Poza tym kazda z nas ma inne gusta i wymagania i inny typ wózka moze jej przez to odpowiadac.

Ja chciałam duza gondole i spacerówke, regulowana raczke ( jak najwyzsza) i duze koła oraz skretne kołka.
Wozek mogł byc ciezki bo i tak nigdzie nie musze go wnosic , wszedzie wjezdzam.

ja byłabym zainteresowana czymś zbliżonym, bo wózek zostawiam w wózkarni, więc może być ciężki. Koniecznie duże koła i skrętne. Też myślałam o wielofunkcyjnym.

reklama
Do góry