Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, zwykłe używane, troche się zestresował, bo tak go przebijanie ofert wciągnęło, że dał więcej niż mu pozwoliłam
. Spodziewałam się i podałam mu ciut zaniżoną sumę jaką dysponujemy. teraz musi załatwić odbiór (chyba poprosi siostrę lub siostrzenicę, żeby przywiozła). A w poniedziałek odbiera paczkę dla malucha też z allegro
.Po prostu - robią się wgłębienia,co nie powinno miec miejsca przy materacu dla dziecka.Czyli o kant d.py rozbić taki materacyk.Oczywiście to tylko moje zdanie na ten tematForum Pediatryczne - materac kokosowy czy gryczany dla maluszkaWitam!
Jakiejś zdecydowanej przewagi jednego z typów chyba nie ma. Podobno dla stóp małego dziecka lepszy jest gryczany, ale na piśmie nigdzie tego nie widziałem![]()

Tomek się śmieje, że ubranek to nam dla bliźniaków spokojnie starczy, bo ja na chandrę do ciuchlandu latałam
(on to cały czas miał nadzieję na bliźniaki, bo jak chciał sobie na łbie osołecca zrobić to powiedziałam, że dopiero jak mi bliźniaki zrobi
, ja nie wiem jak zdążymy, tym bardziej, że męża wysłałam na czerniaków do mamy, żeby go pilnowała przy pisaniu pracy inż.). Ale dzięki temu przyszły dziadek ma się na czym wyżyć i już mi półki poprzycinał, a niedługo czeka go mini regalik do zrobienia