reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Wiolciu,te 2 zdjecia na gorze to zakupy z HM a na dole sztuki upolowane na Allegro;-) czasem wieczorkiem siadam i szukam,przedewszystkim z Nexta i Gapa...lubie ubranka tych firm a z drugiej reki sa czesto w super stanie i niedrogie...bo na tyle nowych raczej nie byloby mnie stac a tak chociaz synek ma urozmaicona garderobe;-)A te bluzeczki to na Allegro??
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
hihi,ta bluzka to taka tunika i siega mi do tylka takze nie odwazylabym sie jej zalozyc bez spodni![]()
a wygląga jak super miniówa

iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Ale slicznosci Olenko...Oliwierek ma cudne ciuszki...te bluzeczki..kurteczka...i kompecieki...ach!Brian chetnie by pozyczyl od Olisia
hehe...a Twoje zakupki...tez rewelacja...buciki bardzo mi sie podobaja..lubie taki obcaski..bo z reguly bardzo wygodne sa takie bucia
co do bluzeczki..to sliczna(choc tez myslalam ze to sukienka na poczatku

...
gratuluje udanych zakupow!
pozdrawiam
!
gratuluje udanych zakupow!
pozdrawiam
Kociu jak zwykle przepiekne ciuszki kupiłaś Zuzi no i Twoje łupy też piekne..
;-)
Olu buciki są fajowe:-) i tunika również ,pewnie bedziesz super laską jak się ubierzesz,,ech mężuś oszaleje...

Olis tez ma piękną garderobę,kurczę on chyba ma więcej ciuszkow od Tatusia hehe..

My tez byliśmy na zakupach w tygodniu ,oczywiście miałam kupic tylko jakąś bluzeczke dla siebie a wyszłam z siatami zakupów większośc dla Wikuni..jutro zrobię foteczki i wkleje nasze łupy...

Olu buciki są fajowe:-) i tunika również ,pewnie bedziesz super laską jak się ubierzesz,,ech mężuś oszaleje...

Olis tez ma piękną garderobę,kurczę on chyba ma więcej ciuszkow od Tatusia hehe..

My tez byliśmy na zakupach w tygodniu ,oczywiście miałam kupic tylko jakąś bluzeczke dla siebie a wyszłam z siatami zakupów większośc dla Wikuni..jutro zrobię foteczki i wkleje nasze łupy...
Jakie cudeńka
super!!!! teraz to można dostać oczopląsu w sklepie;-):-) ja ostatnio nic nie kupuję małej oprócz piżam i body (ciągle z nich wyrasta
) bo dostałam masę ciuszków od szwagierki i od siostry po ich córciach ale jakoś takie mało kolorowe te ciuszki
sama kupiłabym inne no ale jak dali to nie ma co wybrzydzać

OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Jasne Asiu,ze darowanemu koniowi...;-) ale i tak masz fajnie,ja tylko na poczatku dostawalam ciuszki no i sporo przyslala mi tesciowa ze Stanów a tak to sama kupuję także fajnie,że dostałaś tyle rzeczy!
Monia,boziu jakie sliczności dla Wikuni! Ten bodziak z Kitty jest super no i te letnie spodenki...Kapelusik chyba z H&M?;-) Cuda! A skarpetunie jakie kolorowe!
No i sukieneczka dla ciebie tez mi sie bardzo podoba!

Monia,boziu jakie sliczności dla Wikuni! Ten bodziak z Kitty jest super no i te letnie spodenki...Kapelusik chyba z H&M?;-) Cuda! A skarpetunie jakie kolorowe!
No i sukieneczka dla ciebie tez mi sie bardzo podoba!
reklama
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Wiki...jakie cudenka..sliczna letnia kolorowa ksiezniczka bedzie..gratulacje!!!!!!!!
Podziel się: