reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
A te bluzeczki to na Allegro??
Wiolciu,te 2 zdjecia na gorze to zakupy z HM a na dole sztuki upolowane na Allegro;-) czasem wieczorkiem siadam i szukam,przedewszystkim z Nexta i Gapa...lubie ubranka tych firm a z drugiej reki sa czesto w super stanie i niedrogie...bo na tyle nowych raczej nie byloby mnie stac a tak chociaz synek ma urozmaicona garderobe;-)

Ale slicznosci Olenko...Oliwierek ma cudne ciuszki...te bluzeczki..kurteczka...i kompecieki...ach!Brian chetnie by pozyczyl od Olisia:)hehe...a Twoje zakupki...tez rewelacja...buciki bardzo mi sie podobaja..lubie taki obcaski..bo z reguly bardzo wygodne sa takie bucia:)co do bluzeczki..to sliczna(choc tez myslalam ze to sukienka na poczatku:):):)...
gratuluje udanych zakupow!
pozdrawiam:)!

Kociu jak zwykle przepiekne ciuszki kupiłaś Zuzi no i Twoje łupy też piekne..:tak:;-)

Olu buciki są fajowe:-) i tunika również ,pewnie bedziesz super laską jak się ubierzesz,,ech mężuś oszaleje...:szok::tak:
Olis tez ma piękną garderobę,kurczę on chyba ma więcej ciuszkow od Tatusia hehe..:laugh2::laugh2:

My tez byliśmy na zakupach w tygodniu ,oczywiście miałam kupic tylko jakąś bluzeczke dla siebie a wyszłam z siatami zakupów większośc dla Wikuni..jutro zrobię foteczki i wkleje nasze łupy...

a to nasze ciuszki,kurcze fotki cos nie ciekawe bo mamy nowy aparat i mnie wku..wia :wściekła/y::wściekła/y:maksymalnie hehe..stary był lepszy zdecydowanie...:tak::tak:

Jakie cudeńka :tak: super!!!! teraz to można dostać oczopląsu w sklepie;-):-) ja ostatnio nic nie kupuję małej oprócz piżam i body (ciągle z nich wyrasta:laugh2:) bo dostałam masę ciuszków od szwagierki i od siostry po ich córciach ale jakoś takie mało kolorowe te ciuszki:baffled::dry: sama kupiłabym inne no ale jak dali to nie ma co wybrzydzać:-p

Jasne Asiu,ze darowanemu koniowi...;-) ale i tak masz fajnie,ja tylko na poczatku dostawalam ciuszki no i sporo przyslala mi tesciowa ze Stanów a tak to sama kupuję także fajnie,że dostałaś tyle rzeczy!:tak:
Monia,boziu jakie sliczności dla Wikuni! Ten bodziak z Kitty jest super no i te letnie spodenki...Kapelusik chyba z H&M?;-) Cuda! A skarpetunie jakie kolorowe!
No i sukieneczka dla ciebie tez mi sie bardzo podoba!

reklama
Do góry