reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam ;)

Matylda ja też wczesniej miałam 2 telefony Siemensa, teraz mam czarną Motorolę Razr (chyba V3). Jest ładniutka, ale tak sie przyzwyczaiłam do menu Siemensów, że wciąż do końca nie nauczyłam się mojej motorolki obsługiwać ;) Ale polecam, na razie mnie nie zawiodła. Kosztowała około 400zł.

reklama
no i bylismy dzis w manhatanie w gdansku na słynnym placu zabaw pietro 4 ;-) godzine zabawy i do domu ale szymek chyba jeszcze za malutki na cos takiego kulek to sie raczej bal bo nie mial sily w nich chodzic a usiedziec to nigdzie nie siedzi wiec smigalismy na niebieskiej slizgawce chyba 40 minut a pozniej raz rura razem z mama oczywiscie no i pchanie autek - ale i tak bylo fajnie :-)

nastepne starcie bedzie w krainie edwarda kolo ulicy Polanki

no i bylismy w parku oliwski i siedziala sobie na drzewie wiewiora i nic sie nia bala nawet pewnie by podeszla po orzecha bo byla na wyciagniecie reki wiec jutro idziemy z orzechami moze przyjdzie

Dzięki dziewczyny za opinie:tak:
Zastanawiam się głównie pomiędzy Nokią a Eriksonem, a model wybierze Tomek (bo zna się na tym lepiej ode mnie). Byle był bez klapki, bo inny u mnie na budowie nie przetrwa;-)
Najprawdopodobniej jutro na Dzień Matki dostanę prezent:-)

Kupiłam sobie w poniedziałek najnowszą płytę Markowskiej..mam nadzieje, ze dziś dojdzie...:sorry2::sorry2:

reklama
Do góry