reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Mysia, a czemu Ci się nie ładują :confused: Może spróbuj z Fotosikiem :confused: Mi się nigdy nie zdarzyło, żeby zdjęcia się nie załadowały w Fotosiku. Albo spróbuj jako załącznik na BB :confused:

Kasiad fotosik nie chodzi, bo net chodzi mi licho...a jak post znowu jest obciążony to reż mi nie wchodzi na BB..wszystko przez ten pie....net

reklama
Bermudy zupełnie nie w moim stylu, a bluzeczka bardzo ładna.

A ja wczoraj byłam w KapAhlu, wybrałam sobie 2 bluzeczki, ale dopiero dziś będę miała kasę. Jak mi ich nie wykupią, to dziś się obłowię (szczególnie jedna mi się podobała, była niestety ostatnia, więc może jej już dziś nie być :-().
W sklepie tym byłam pierwszy raz w życiu i widzę, że będę ich stałym klientem :tak: Całkiem ładne ciuchy w mega wielkich rozmiarach mają :tak: W dodatku będę miała specjalną zniżkę ;-) - w sklepie pracuje córka mojej koleżanki :-)

Do góry