Ja w Rossmanie kupiłam taki żel ginekologiczny właśnie dla kobiet w ciązy i po porodzie ( chyba soraya) , cały czas go używam i jestem bardzo zadowolona a do szpitala kupiłam taki preparat do higieny intymnej właśnie po porodzie z serii dax perfect mama. ( ten soraya jest za duży i ma dozownik co jest bardzo wygodne ale w domu , dax jest mniejszy). Ja też nie kupuje miniaturek bo są drogie w porównaniu do ilości preparatu.
reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Ja w Rossmanie kupiłam taki żel ginekologiczny właśnie dla kobiet w ciązy i po porodzie ( chyba soraya) , cały czas go używam i jestem bardzo zadowolona a do szpitala kupiłam taki preparat do higieny intymnej właśnie po porodzie z serii dax perfect mama. ( ten soraya jest za duży i ma dozownik co jest bardzo wygodne ale w domu , dax jest mniejszy). Ja też nie kupuje miniaturek bo są drogie w porównaniu do ilości preparatu.
a ja po tym żelu Soraya dostałam gigantycznych upławów...
a wogóle to nie mam zamiaru robić jakichś specjalnych zakupów do szpitala, spakuje to co będzie akurat na półce w łazience, w planach mam tylko tantum rosa ...
Ostatnia edycja:
Karolinusia
Fanka BB :)
ja w ogóle nie zamierzam robić zakupów jak Abeja. Mam kuferek, spakuję szampon odżywkę, żel pod prysznic i do higieny intymnej. do tego jakiś tonik, krem do twarzy i takie tam. wezmę też kosmetyczkę z jakimś tuszem do rzęs i tego typu materiałami pomocniczymi, by ukryć ewentualne ślady zmęczenia.
a tantum rosa kupiłam już dawno.
a tantum rosa kupiłam już dawno.
mayo
Ja dokladnie tak samoa wogóle to nie mam zamiaru robić jakichś specjalnych zakupów do szpitala, spakuje to co będzie akurat na półce w łazience, w planach mam tylko tantum rosa ...

monisia1979
Też już zakupiłam 10 saszetek Tantum Rosa:-):-):-)
I zastanawiam się jeszcze nad korą dębu,u nas położne mówią,że to też bardzo pomaga w gojeniu krocza

Szkoda,że nie wiedziałam o tym wszystkim 8 lat temu,jak rodziłam Córkę,to bym i wtedy sobie ulżyła w cierpieniu

I zastanawiam się jeszcze nad korą dębu,u nas położne mówią,że to też bardzo pomaga w gojeniu krocza

Szkoda,że nie wiedziałam o tym wszystkim 8 lat temu,jak rodziłam Córkę,to bym i wtedy sobie ulżyła w cierpieniu

Asheara
I can't get no sleep.
Dziewczyny, ile kosztuje takie 10 saszetek Tantum Rosy?
monisia1979
Asheara,ja zapłaciłam około 30 zł,za 10 sztuk,ale to można na sztuki kupić,przynajmniej u nas,nie trzeba całego opakowania od razu

.Z tym,że to i tak się może przydać,bo to jest też skuteczne na różne stany zapalne i inne infekcje.

Ostatnia edycja:
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Też już zakupiłam 10 saszetek Tantum Rosa:-):-):-)
Szkoda,że nie wiedziałam o tym wszystkim 8 lat temu,jak rodziłam Córkę,to bym i wtedy sobie ulżyła w cierpieniu![]()
Ja mam z kory dębu:-) i bardzo go sobie chwalę. Do szpitala mam Lactacyd Femina
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
A czy któraś z Was wie,co w takim układzie trzeba kupić przy cc? No bo chyba tantumrosy nie? Ja słyszałam o szarym mydle - i żeby ranę przemywać noi sól fizjologiczna do przemywania. Powiem Wam,że do tej soli b.się przekonałam jak miałam tę operację na mięśniaka- b. ładnie mi się po niej goiła rana i po contratubexie- tylko nie wiem czy teraz contratubex będę mogła używać. Zobaczymy co mi ginka powie.
Aha gdzieś tu czytałam,że na rozstępy świetnie robi maść NOSCAR - to taka maść na blizny,podobno b.ładnie rozjaśnia rozstępy ale nie należy do tanich. Słyszałyście o tym?
Aha gdzieś tu czytałam,że na rozstępy świetnie robi maść NOSCAR - to taka maść na blizny,podobno b.ładnie rozjaśnia rozstępy ale nie należy do tanich. Słyszałyście o tym?
reklama
monisia1979
Ja mam z kory dębu:-) i bardzo go sobie chwalę. Do szpitala mam Lactacyd Femina
Lactacyd Feminy też używam na codzień:-):-):-)
Ale nad tą korą dębu się zastanawiam,czy rzeczywiście również moze przyspieszać gojenie krocza