halsowa_panna
Zaangażowana w BB
Ile mniej więcej trwa to krwawienie po porodzie? Czy przez cały czas trzeba używać podpasek, czy można się po jakimś czasie przerzucić na tampony?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zgadzam się z kluską każda kobieta ma inaczej ja miałam przez tydzień po pięciu dniach sćiągają szwy a nieraz kobiety bardziej krwawią przy karmieniu w tych pierwszych dniachIle mniej więcej trwa to krwawienie po porodzie? Czy przez cały czas trzeba używać podpasek, czy można się po jakimś czasie przerzucić na tampony?
No to pięknie... nie sądziłam,że aż takie cyrki mogą być. Te belli jako poporodowe są grube,ale się b.sprawdzają,dlatego nie będę kombinować,a alwaysy stosuję normalnie i dla mnie są oki przy normalnych miesiączkach. Dobrze,że uprzedzasz, różnie bywa...dziewuszki jak kupujecie podpaski to nie te ze sztucznym wkladem jak np always z siateczka!!!ja uprzedzam bo wrazie co jak by mieli was nacinac(ja tak mialam) to te podpaski odparzaja niestey i dostalam infekcji:zawstydzona/
Guziczku - ja już nie pamiętam... podpasek nie widziałam hehe ile to już :-) od stycznia.Ale z tego co ja wiem to nie wszystkie alweysy są z tą siateczka są te sensitive i one są bawełniane takie fajne delikatne więc też się chyba nadają na okres połogu![]()
Guziczku - ja już nie pamiętam... podpasek nie widziałam hehe ile to już :-) od stycznia.Ale bella nie są takie masakryczne, a przynajmniej chłoną a potem się będę martwić ;-)