reklama
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Ja dziś drugą torbę wyprałam,bo do tej,którą zaczęłam pakować się nie zmieszczę. Z ubrankami robię tak jak Cyniczna - zrobiłam rekonesans i wiem,że dają szpitalne ubranka,bo nikt nie ma głowy do pilnowania ubranek przywiezionych z domu.A dwa-po cc nie mam ochoty od razu wrzucać prania do pralki ;-)Podpaski,pampersy i wkładki laktacyjne rzeczywiście zajmują dużo miejsca. Ale damy radę dziewczyny!
cyniczna
Fanka BB :)
A właśnie zapomniałam dodać, ze koszulę do porodu też szpitalną wezmę... swojej mi szkoda. Własną koszulę naciągnę na siebie po porodzie... Ale się wygodna zrobiłam...hehe
Choć u nas w szpitalu nawet pozwalają własną pościel przynieść, jeśli ma to komuś pomóc...
Choć u nas w szpitalu nawet pozwalają własną pościel przynieść, jeśli ma to komuś pomóc...
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Co do koszuli,to akurat do cc przynajmniej u nas dają takie zielone,ochydne z takiego czegoś... niesympatycznego hmmm nie wiem jak to określić, rozchodzące się na tyłku koszulki ;-) wiązane z tyłu, więc tu wyboru nie mam,ale to pikuś, byleby wszystko dobrze poszło a mały był zdrowy to pójdzie jak burza. 
Cyniczna - to u Was wypasik widzę - i dobrze, jak którejkolwiek mamie miałaby pomóc domowa pościel,niech i tak będzie,dobrze że jest możliwość.

Cyniczna - to u Was wypasik widzę - i dobrze, jak którejkolwiek mamie miałaby pomóc domowa pościel,niech i tak będzie,dobrze że jest możliwość.
onne nic nie dają miałam i nie polecam strata kasyMam pytanko, a co myślicie o pasach poporodowych???
boozqowa
Październik 09'
O pasie poporodowym też myślałam, ale słyszałam opinie, że rozleniwia mięśnie brzucha i nie jest to korzystne w powrocie do formy więc raczej inwestować w to nie będę.
Co do torby do szpitala to... ja mam kapcie
Jakby nie daj Boże mnie złapało to nie wiem w czym i z czym ja bym tam poszła do szpitala 
W tym tygodniu planujemy jechać do Wrocławia do hurtowni i tam mam zamiar zaopatrzyć się we wszystko. Lista jest, tylko na zakupy czeka ;-)
Co do torby do szpitala to... ja mam kapcie

W tym tygodniu planujemy jechać do Wrocławia do hurtowni i tam mam zamiar zaopatrzyć się we wszystko. Lista jest, tylko na zakupy czeka ;-)
reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Mam pytanko, a co myślicie o pasach poporodowych???
Izaa ja miałam to pytanie zadać wczoraj ale jakoś tajma brakło. Po pierwszej ciąży nie używałam i trochę żałuje, używało parę moich koleżanek na styczniówkach i dość szybko wróciły do formy a moja skóra na brzuchu dłuuuugo flaczała...
Chociaż to na pewno też kwestia genów i sam pas sprawy nie załatwi.
Ja jeszcze dziś zadzwonię do mojej siostry (jutro wyjeżdża w podróż poślubną) i ją podpytam, ona w ośrodku rehabilitacyjnym prowadzi fitness i rehabilitację cięzarnych oraz ćwiczenia dla Pań po porodzie. No i na mięśniach trochę się zna.
Jak będę mieć odpowiedź to naklikam :-)