reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
to teraz czeka mnie kupno całej wyprawki dla chłopca:szok: ale siostra się cieszy bo dostanie w spadku cztery kartony ubranek po mojej córci:-D

mia czeka cię od początku to co najpiękniejsze ;-) U mnie w rodzinie same dziewczynki się rodzą wiec ja mam zapas do następnych 3 hihi.Jedyna nadzieja na syna u mojego brata, ale mu się nie spieszy w przeciwieństwie do jego dziewvczyny

dziewczyny, a powiedzcie proszę, co jest najbardziej praktyczne z ciuszków, a co się rzadko ubiera. Np. czy wygodniej jest ubierać kaftanik+śpiochy, czy bodziak+spodenki, czy może sam pajac?
Najwięcej jest w sklepach bodziaków, a jakoś tak mało wygodne mi się to wydaje wkładać przez głowę. Najbardziej podoba mi się opcja kaftanika zapinanego z przodu i tylko pieluszka, jak będzie gorąco, albo śpiochy do tego, ale nie mam doświadczenia.

dziewczyny, a powiedzcie proszę, co jest najbardziej praktyczne z ciuszków, a co się rzadko ubiera. Np. czy wygodniej jest ubierać kaftanik+śpiochy, czy bodziak+spodenki, czy może sam pajac?
Najwięcej jest w sklepach bodziaków, a jakoś tak mało wygodne mi się to wydaje wkładać przez głowę. Najbardziej podoba mi się opcja kaftanika zapinanego z przodu i tylko pieluszka, jak będzie gorąco, albo śpiochy do tego, ale nie mam doświadczenia.
dopóki dziecku nie zagoi się pępek to ja będę używać kaftanik + śpiochy, później body bo dla mnie to duża wygoda, nic się dziecku nie podwija i nie podciąga, teraz w ofertach wielu sklepów są body zapinane z boku
z córcia pajace używałam przede wszystkim do spania

moja agata urodzila sie w grudniu wiec body bylo zdecydowanie najlepsze (nic nie wylazilo nic nie ugniatalo nie zwijalo sie) ale teraz tez bede musiala przemyslec temat ... z tymi upalami roznie jest bo moze byc tak ze polowa lata bedzie w spiochach

Niestety noworodka trzeba ubrać w coś np body, rampers czy co tam kto chce mimo uału 30 stopni. Moje było grudniowe, i wróciłąm już bez kikuta ze szpitala, wiec u nas było body lub koszuleczka, i pajace.tego mam najwiecej. A czapeczki to sie w lato do gondoli zakłada???

reklama
Do góry