mycha05
Cudzie trwaj!
Product Detail | H&M PL to link do kocyka. Jak dla mnie jest super, z jednej strony jest bawelniany z drugiej jakby z pluszu. Ogolnie jest cieniutki wiec w sam raz na nie zbyt cieple letnie dni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale siostra się cieszy bo dostanie w spadku cztery kartony ubranek po mojej córci
dopóki dziecku nie zagoi się pępek to ja będę używać kaftanik + śpiochy, później body bo dla mnie to duża wygoda, nic się dziecku nie podwija i nie podciąga, teraz w ofertach wielu sklepów są body zapinane z bokudziewczyny, a powiedzcie proszę, co jest najbardziej praktyczne z ciuszków, a co się rzadko ubiera. Np. czy wygodniej jest ubierać kaftanik+śpiochy, czy bodziak+spodenki, czy może sam pajac?
Najwięcej jest w sklepach bodziaków, a jakoś tak mało wygodne mi się to wydaje wkładać przez głowę. Najbardziej podoba mi się opcja kaftanika zapinanego z przodu i tylko pieluszka, jak będzie gorąco, albo śpiochy do tego, ale nie mam doświadczenia.