reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Ja też śpiochów nie lubię. I kaftaników też nie. Wolę zestaw body i półśpiochy:) Albo body i spodenki ze skarpetkami:) Co nie zmienia faktu, że nawet śpiochów czy kaftaników w mojej wyprawce się trochę znajdzie:)

reklama
To tylko ja taka ze mi sie spiochy nei podobja? Ja na wyprawke ze szpitala musze mu kupic.

i ja za śpiochami nie przepadam. dla mnie to body +pajacyk, spodenki+bluzeczka itp

mi kupowanie ogromną przyjemność sprawia.i mojej mamie też :) co 2 dni dzwoni do mnie i taki tekst: Ty wiesz co ja pięknego kupiłam :-D.przerażenie pojawia się jak trzeba uprać i uprasować:-)..

Van jak ja rozumiem Twój ból z praniem i prasowaniem... Chyba z tydzień z tym walczyłam, a czeka mnie to przecież jeszcze raz przed narodzinami...

Van jak ja rozumiem Twój ból z praniem i prasowaniem... Chyba z tydzień z tym walczyłam, a czeka mnie to przecież jeszcze raz przed narodzinami...

to największy ból ...zgromadzić jest łatwo, ale później do porządku doprowadzić to już trudniej....a jak ja nie cierpie prasować:no:

Ja kupiłam body na rozmiar 96 ( zachwyciłam się napisem), różową kamizelkę w kwiatuszki na 2 letnie dziecko, kilka body ale wszystko w lumpie za neicałe 30zł więc nie jest najgorzej :D Mnóstwo dostajemy od teściowej, ostatnio moja mama kupiła kaftaniki, czapeczki, łapki-niedrapki, skarpetki i 2 pary getrów bo akurat tego mi brakowało. :) Sama zbieram się do prania i prasowania ale szkoda mi teraz prasować żeby ciuszki jeszcze 2 miesiące leżały w szafie... Bo pasowało by je tuż przed szpitalem odświeżyć jeszcze a szkoda proszku. Teściowa obiecała, że na samym początku czerwca przyjedzie i wszystko mi wyprasuje :D

Ja na wyjście ze szpitala i pierwsze dni mam ekstra dresik, body w kwiatuszki, biały kaftanik i getry :) Więc jak będzie chłodniej to body+dresik a jak cieplej to getry+kaftanik :) A jak będzie ekstremalnie gorąco to pewnie w samej pieluszce i body małą weźmiemy do domu :)

ja mam też wszystkie rodzaje ciuszków, ale też najbardziej podoba mi się body+ spodenki czy półśpiochy :-) ostatnio takie śliczne legginsy kupiłam niebieskie z brokatem w Pepco :-D też mam dużo ciuszków i nie wiem kiedy zacząć je prać...

Ja nie zamierzam drugi raz prać. Teraz piorę po trochu i prasuję... Bo czym dalej to tym ciężej...Już mi jest ciężko, a potem to nie dałabym rady wcale..

w ogóle wszystko mi ciężko...:-D miedzy tą ciążą a pierwszą jest bardzo duża różnica...z Blanusią wszystko mogłam do końca robić, a teraz palcem u nogi cieżko ruszyć :-)

Jeszcze nic nie uprałam ale zrobię to jak tylko kupię proszek ,bo nie moge zdecydować się w czym prać.Kupiłam za to ogrodniczki ciążowe takie z bawełnianą wstawką z bobasem .Moim starszym dzieciom bardzo się podobają.Oczywiście allegro.

reklama
Do góry