reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
.....jak teraz myśle ze muszę to wszystko wypracować to aż mnie głowa boli XD to dużo, mało czy może mieszczę sie w normie? :D
nie jest jeszcze tak zle :)

POLECAM APTEKĘ GEMINI :tak: kupiłam tam kilka rzeczy dla mnie do szpitala oraz kosmetyki i ......
wlasnie dzis sie rozgladalam tam i bede kupowac kilka rzeczy :)

karolq a ten z nivea moga maluszki taki ejak nasze beda?

POLECAM APTEKĘ GEMINI :tak: kupiłam tam kilka rzeczy dla mnie do szpitala oraz kosmetyki i brakujące mi akcesoria dla maluszka :) Ceny mają konkurencyjne :tak:
Ps. długo szukałam kremu z filtrem (jako ze rodzimy latem) no i wreszcie znalazłam taki, który mozna stosować od pierwszego dnia życia (jest to widoczny na zdjeciu Pharmaceris) :)
Ja też na tą aptekę trafiłam i powiem wam, że super ! różnice w cenie są nawet do 15 zł za kosmetyk:szok: Siedziałam ze 3 dni i szukałam apteki internetowej gdzie za jednym zamachem kupię wszystko co mi potrzeba (a było tego na prawdę sporo) i tak w końcu trafiłam na gemini.

To przy zamówieniach powyżej 299zł, ale mi przy przesyłce za 12,49 i tak się bardzo opłacało. Można też odebrać za darmo zamówienie w aptece stacjonarnej, ale u mnie we Wro nie ma.

Emotion sprawdzilam i sa 2 rodzaje jeden jest od 3 mies a drugi od 1 dnia

A to bede musiala sprawdzic - ja wtamtym roku kupilam i nawet nie wyotwierslam ich bo taki byl upal ze sie nie dalo wyjsc z domu :)

Zastanawiam sie jak to jest z ta bdata waznosci, bo na opakowaniach pisze ze 12m od otwarcia - tylko ze takie kremy nie sa jakos szczelnie zamkniete i kazdy chocby w sklepie moze otworzyc i odstawc na polke :]

reklama
POLECAM APTEKĘ GEMINI :tak: kupiłam tam kilka rzeczy dla mnie do szpitala oraz kosmetyki i brakujące mi akcesoria dla maluszka :) Ceny mają konkurencyjne :tak:
Ps. długo szukałam kremu z filtrem (jako ze rodzimy latem) no i wreszcie znalazłam taki, który mozna stosować od pierwszego dnia życia (jest to widoczny na zdjeciu Pharmaceris) :)

Też robiłam zakupy w tej aptece, przyszły w poniedziałek i jestem zadowolona, bo nie dość, że wszystko w super cenach, to tak fajnie zapakowane :) A krem z filtrem kupiłam Linomag taki żółty, bo on też jest od pierwszych dni życia i cenę ma dość fajną.

Mi wczoraj mama stanik do karmienia kupila i juz mam wszystko z glowy :-)

Mnie jeszcze czeka ten zakup, ale oczywiście mam problem z rozmiarem, więc w maju dopiero zamierzam kupić, jak będzie bliżej porodu :)

Do góry