reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Hej:)
Juhu... zamówiłam dzisiaj wózek i łóżeczko, więc w połowie kwietnia albo przed świętami będę już miała.... ufff jakoś mi lepiej na sercu, że już najważniejsze odhaczone.
A dzisiaj się okazało, że dostane jeszcze wanienkę ze stelażem bardzo się cieszę, to co najważniejsze będę już miała:D W końcu....
Troszkę dzisiaj ciuszków kupiłam bo nie mogłam się opanować i śliczny kocyczek:-p
Ale co do prania i prasowania jeszcze poczekam, aż komody kupimy bo teraz nie mam gdzie składać, a poza tym za dużo ciuszków jeszcze nie mam.

Oczywiście:)
Wózek zdecydowaliśmy się na Bebetto Pascal materiał lniany szary, a łóżeczko proste białe bez szuflady Radek II

Hej dziewczyny!

Ja dzis na szybko zagladam, bo czas goni :-)
w sumie wyprawka gotowa ale i tak jestem w proszku :-)i

Nie wiecie czasem, czy usztywniane przewijaki takie nakladane na lozeczko pasuja do stolow do przewijania z Ikei?

U mnie wyprawka już prawie skompletowana, brakuje mi między innymi tetry. Nigdzie nie mogę znalezć porządnej jakości, może polecicie mi kogoś z sieci? Najlepiej z allegro:-)

Oczywiście:)
Wózek zdecydowaliśmy się na Bebetto Pascal materiał lniany szary, a łóżeczko proste białe bez szuflady Radek II
też kupuję bebetto tylko, że luca, ale też ten kolor :-)
Nie wiecie czasem, czy usztywniane przewijaki takie nakladane na lozeczko pasuja do stolow do przewijania z Ikei?
chyba nie, bo u nich się kupuje przewijak taki pasujący specjalnie do nich :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry