reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Skończyłam wreszcie pranie ciuszków, które dostałam. Co za ilość, prałam codziennie przez prawie 2 tyg i chociaż ponad 7kg oddałam o i tak wydaje mi się, że zostały mi ogromne ilości.
jeszcze tylko tetrę kupię i piżamę dla siebie do szpitala i chyba mam wszystko... No może jeszcze jeden ręcznik po kąpieli by się przydał...

Krem kupiłam z a-dermy, używaliśmy go przy Hani - ma azs, i znakomicie się sprawdzał, nawet na odparzenia. Do kąpieli kupiłam natłuszczającą ziaję i jeśli chodzi o kosmetyki, to chyba mi wystarczy.

A propos piżamy - gdzie kupujecie? Mam tylko jedną rozpinaną z jakiejś sieciówki..

reklama
ja kupilam ostatnio dwie zwykłe koszule na cienkich ramiączkach i myślę że będą ok. Mam jeszcze 2 rozpinane na krótki rękaw po ciąży z Lili ale pamietam ze szału dostawałam z tymi guziczkami więc teraz stwierdziłam że myk cyca wyrzucę przez ramiączko i spokój

ja piorę ciuszki, mam za sobą dwie pralki i jeszcze ze 2 przede mną, ale uwielbiam powieszać pranie i prasować więc jestem w swoim żywiole :-D też muszę kupić koszulę, ale myślę, że z dwie tylko kupię, dobrze, że napisałaś o tych guziczkach, bo nie pomyślałam, że to może wkurzać :-D

Wczoraj dostałam zwrot moich ciuszków po dziewczynach a myślałam ,że już ich nigdy nie zobaczę ,koszulę mam z krótkim rękawem z takimi rozcięciami karmiłam do 3 lat więc jakoś się jej nie zdążyłam pozbyć.

Ja na razie wyprałam 2 pralki i nic nie prasowałam jeszcze. Będę to robić po świętach i w pozycji siedzącej, bo jak stoję dłużej to raz, że plecy bolą a dwa po prostu robi mi się słabo a wtedy chwila i mogę zemdleć.
Kochane czy któraś z Was robiła zakupy ze strony nextdirect.com/pl/ ?? nie wiem jak wielkościowo wypada tamtejsza rozmiarówka, no i w ogóle czy jakościowo ciuszki są ok? Proszę o opinie i radę :) Buziolki!!

Asica jakosciowo ciuszki next sa boskie:) a rozmiar ja zawsze kupuje o jeden mniejszy bo te ich ciuchy duze wypadaja. Szczegolnie jak dziecko szczuple jak moje

Zamiast pizamy mama taka sukienke/ tunike na ramiaczkach szerokich z h&m, z jaskiem sie super sprawdzila. I jedna koszule rozpinana

Ja mam do szpitala 2 koszule, rozpinane pod szyją, które dostałam od mamy bo zachowała je sobie na pamiątkę. Także będę śmigać po porodzie w tych samych koszulach co moja mama, niesamowita sprawa :D Jeszcze jedną dostałam od babci ale szkoda mi jej będzie brać do szpitala bo jest nowa a tamte jak się pobrudzą to pewnie je od razu wyrzucę :)

Ciuszki Tosi 013.jpgCiuszki Tosi 001.jpgCiuszki Tosi 002.jpgCiuszki Tosi 003.jpgCiuszki Tosi 005.jpgCiuszki Tosi 007.jpgCiuszki Tosi 008.jpgCiuszki Tosi 009.jpgCiuszki Tosi 010.jpgCiuszki Tosi 011.jpg
moje dzisiejsze zakupy :D poza tym na zdjęciu jeszcze połowa pralki jest załadowana ciuszkami :D

Załączniki

• Ciuszki Tosi 013.jpg
    Ciuszki Tosi 013.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 82
  • Ciuszki Tosi 001.jpg
    Ciuszki Tosi 001.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 81
  • Ciuszki Tosi 002.jpg
    Ciuszki Tosi 002.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 83
  • Ciuszki Tosi 003.jpg
    Ciuszki Tosi 003.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 84
  • Ciuszki Tosi 005.jpg
    Ciuszki Tosi 005.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 76
  • Ciuszki Tosi 007.jpg
    Ciuszki Tosi 007.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 80
  • Ciuszki Tosi 008.jpg
    Ciuszki Tosi 008.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 78
  • Ciuszki Tosi 009.jpg
    Ciuszki Tosi 009.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 80
  • Ciuszki Tosi 010.jpg
    Ciuszki Tosi 010.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 80
  • Ciuszki Tosi 011.jpg
    Ciuszki Tosi 011.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Ciuszki Tosi 016.jpgCiuszki Tosi 012.jpgZobacz załącznik 620447
nie wiem czemu nie wgrały mi się te 3 zdjęcia o_O za same kaftaniki i półśpiochy zapłaciłam około 55zł, skarpeteczki i rajstopki dostałam od mamy ;) ale mam już zapas :D

Załączniki

• Ciuszki Tosi 016.jpg
    Ciuszki Tosi 016.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 79
  • Ciuszki Tosi 012.jpg
    Ciuszki Tosi 012.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 76
Do góry