Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
neko bo chyba max 10 fotek mozna wrzucic na raz na jeden postmoje dzisiejsze zakupypoza tym na zdjęciu jeszcze połowa pralki jest załadowana ciuszkami
![]()
ja też byłam wczoraj na zakupach i kupiłam dla siebie podkłady(20szt) i majtki(15szt) poporodowe, ciekawe czy wystarczy na początek, najwyżej mąż będzie biegał i kupował, i gaziki, waciki i płatki kosmetyczne dla Małej i dla niej też ciuszki bo odwiedziłam lumpka : ![WP_20140418_001[1].jpg WP_20140418_001[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/349/349528-e020c493eaad76133be93807a28291d7.jpg?hash=4CDEk-qtdh)
zapłaciłam za to 20zł, no i w tym też ta kurteczka,zawsze jestem taka zadowolona jak wracam z tego lumpka
na zdjęciu też mój piesek:-)Maja pierwszy raz slysze o takiej firmie. Co jakas dobra? Czy jaka