• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
ja wczoraj odebrałam ze sklepu wiaderko do kąpieli i już nie mogę doczekać się przetestowania :-)

oooo tak czekamy na relacje :)

dzięki dziewczyny, tez mam dużo mebli z Ikea, bardzo mi się podobają, są fajne cenowo i jakościowo, tylko ta komoda jest dość wysoka,mam na niej jeszcze pojemniki, ale jakoś się przyzwyczaję bo ta z 3 szufladami była za niska dla mnie...

ja kupiłam tą potrójną a do niej nogi i mam zamiar dorobić do niej przewijak. :)
Dziś rozkładanie reszty mebli :) wieczorem wkleję foto w odpowiednim wątku.
Ps. widziałam na zdjeciu u ciebie fotelik....bardzo mi sie podoba :)))
Na ostatnim foto mój ostatni zakup. Miałam już nie kupować ubrań ale jak zobaczyłam te jeansy to nie mogłam sie oprzeć ;-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 91
  • image.jpg
    image.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 96
  • image.jpg
    image.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
Ja pokoik dla Tosi mam bardzo mały i nie mam tam żadnej komody tylko wysokie szafki... Chciałam kupić taki na łóżeczko i na nim ją przewijać póki będzie mala a jak podrośnie to na kanapie ;)

reklama
Dziękuje za pomoc ;) Pewnie na dniach zamówie ale muszę sie zdecydować jaki kolor będzie bardziej pasował a to wcale nie jest takie proste w moim przypadku ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry