reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

mi tam się najfajniej i najwygodniej w pajace ubierało...tez nakupuję dla małej
Martuś-To moze zdradzisz mi jakieś miejsca,chociaż w R-miu bywam teraz rzadko,przewaznie jeździmy do m1,ale jakoś wolę zakupy w kjankach robić .A na ciuchach byłam raz na przeciw dworca nawet mało za kg było i cuda wygrzebałam:p)
Dominika-super zakupki,mi uciekla na all piękna biszkoptowa sukiienka sztruksowa z cudnym królikiem,zapomniałam ze aukcja się kończy i ktoś kupił.

Ostatnia edycja:
reklama
A, bo są najwygodniejsze dla maluszka. Przez pierwsze ok. 2 miesiące życia (w rozmiarze 56 i 62) mój synek w niczym innym nie "chodził"...
pod spód kaftanik lub body i zawinięty w kocyk i tak przeważnie był ubrany.
także innych typów ubranek nie planuję kupować.
po synku mam dwa komplety - bluza+ spodnie na wypadek wyjścia lub odwiedzin gości
mam jeszcze kombinezony, jak będę miała chwilę to zrobię zdjęcia i pokażę :-)
jeden po synku, a drugi synek dostał, ale jak dostał to już był za mały i ani razu nie założył, także nówka :-)

martusia no przy dworcu sa fajne rzeczy ale ja rzadko tam jedze, najwięcej ciuszków kupiłam w ciucholandach na Kelles-Krauza w centrum, tam są aż dwa piętra i ciuszki wycienione wszystko ładnie na wieszaczkach i na Kusocińskiego to już bardziej północne części radomia i tam na wagę
fajne rzeczy pozamawiałyście na allegro, u mnie juz sie skonczyly takie zakupy bo mąż wylicytował sobie tam spodnie za taka sumę ze hoho i mam juz puste konto:p dopiero za miesiac zaczne od nowa hehe

Dziewczyny mam do was pytanko.....dostalismy dla maluszka taka kołyske wiklinową...tak na początek i teraz sie zastanawiam jaki tam materacyk trzeba dac.....bo niby tam jest cos na spod ale to nie wyglada jak materacyk tylko takie welurkowe coś i nie wiem czy to do kolyski wystarczy czy jakis materacyk specjalny musi byc.....może wy cos doradzicie??

Aha a jakie wypełnienie bierzecie do kołderki i podusi (juz do łozeczka) slyszałam o tym kukurydzianym ale nie nie wiem czy dobre..hmmm...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry