reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Byłam w miejscowym ciucholandzie i chciała bym się pochwalić zakupami :D Jeszcze nie mam 100% pewności, że będzie dziewczynka, ale skusiłam się na kilka różowych ciuszków :p
SDC10387.jpgSDC10389.jpgSDC10386.jpgSDC10388.jpg

Catelin jakie słodkie ubranka znalazłaś, prześliczne...
Mi dzisiaj mąż podłączył internet i powoli też zaczynam czegoś szukać dla mojej kruszynki bo jak narazie to niespecjalnie mam się czym pochwalić. W następnym tygodniu idę do lekarza i mam nadzieję, że w koncu dowiem się na 100% co mi w brzuszku rośnie

A my zastanawiamy się nad takim zestawem
LOZECZKO GRAPI ECO 140X70 + POSCIEL+MATERAC TANIO (1218723568) - Aukcje internetowe Allegro
Na początku mieliśmy mieć łóżeczko po moim mężu, nawet zabrałam się za jego malowanie ale później okazało się że ono ma szczebelek poprzeczny przez środek szczebelków i mały mógłby przez to przechodzić, a dodatkowo to łóżeczko po mężu ma niestandardowy wymiar i materacyk do niego kosztuje 100zł. A na tej aukcji mam full komplet za 330zł więc chyba się opłaca.

damqelle- chusta , źle wpływa na kręgosłup u dziecka. Byłam kiedyś na szkoleniu z wczesnego wspomagania rozwoju dzieci i pediatra zdecydowanie odradzała chusty.

claudia4you zestaw do chrztu śliczny:) tylko z tego co mi wiadomo i u nas tak bylo ze chrzestna matka kupuje ubranko , a za msze płaci chrzestny... ale moze w inych rejonach PL jest inaczej...
ariska mam identyczną matę sprawdziła sie idealnie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)
Gratuluję Wam udanych zakupów!! Ja już bym bardzo chętnie wybrała się na zakupy, ale dopiero we wtorek poznamy płeć dziecka (mam nadzieję;-))

Elfa 75 bardzo fajne te łóżeczko - napisz jak już je będziesz miała, jakie wrażenia robi "na żywo", nam by pasowało te w ciemnym brązie...

Jeśli chodzi o te chusty, to mi się one bardzo podobają, koleżanki z pracy polecały, choć słyszałam też już negatywne opinie.. I sama nie wiem czy lepsza taka chusta, czy normalne nosidełko..

Do góry