Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja sie przymierzam do bardzo podobnego łózeczka
dziewczyny co do laktatora, zastanawiam sie od razu nad całym zestawem
ZESTAW STARTOWY TOMMEE TIPPEE LAKTATOR + AKCESORIA (1211371041) - Aukcje internetowe Allegro
jesli chodzi o butelki to nam podpasowaly, natomiast laktator jest ok, ale tylko jesli bedziesz chciala sciagac pokarm od czasu do czasu ;-) Bo tym recznym trzeba sie troche napracowac
. Jesli chce sie czesto sciagac pokarm /np powrot do pracy/ to polecam elektryczne! 
Ja uzywalam tych butelek i mam tez taki laktatorjesli chodzi o butelki to nam podpasowaly, natomiast laktator jest ok, ale tylko jesli bedziesz chciala sciagac pokarm od czasu do czasu ;-) Bo tym recznym trzeba sie troche napracowac
. Jesli chce sie czesto sciagac pokarm /np powrot do pracy/ to polecam elektryczne!
Ja rzadko z niego korzystalam, wiec dla mnie byl akurat![]()

Zobaczcie jakie wygodne i bezpieczne wanienki są
FISHER PRICE WANIENKA RAINFOREST M5656+zabaweczki! (1205656496) - Aukcje internetowe Allegro

dzieki madzia za rade..
wanienka wydawała sie kusząca..ale z tego co piszesz to faktycznie nie warto, a do tanich nie nalezy
p.s. fotelik fajny..trzymam kciuki zebys trafila tez na gondolke
w ikei mozna kupic tanio komode
IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | ANEBODA | Komoda, 3 szuflady
szkoda tylko ze bez przewijaka