reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

... a ja uzywam przewijaka do dzis.. zresztą ubieram tomka na nim i po kąpieli kłade i wycieram... pieluchy zmieniam. no całą toalete robie :) i własnie jak któras pisała chyba dopiero z niego zrezygnuje jak tomek no i kubus z pieluch wyrosną... tylko ze mój przewijak to lezy na komodzie.. zamówionej specjalnie bym mogła na stojaco wszytsko zrobic i miec wszytsko pod ręką.. juz zamieszczałam foto.. ale on jest taki zwykły : pianka obciagnieta zółtą ceratą :) kombinezon tez kupiłam na ciuszkach w sumie to niewiel bede musiała dokupic w koncu obaj ze stycznia bedą.. :) pare pajaców tylko .. ale to pewnie w grudniu

reklama
Ja kupiłam kombinezonki w ciucholandzie za całe 3 zł, a drugi za 5 zł i to w bardzo dobrym stanie, nigdzie nie pobrudzone czy zmechacone.

szalejecie :-D
mi jeszcze trzeba ręcznik kupić dla małego , pieluchy , smoczki, rożek, prześcieradło do łóżeczka.... trochę tego jest

dziewczynki wydaje mi się że już kiedys był poruszany temat łóżeczek ale nie mogę znaleźć.
Chodzi mi o to, że dostaliśmy od teściowej łóżeczko turystyczne z Chicco, a ja wolałam mieć drewniane. Czy któraś z was miała dla swojego bejbika turystyczne? A tak w ogóle to co sądzicie o łóżeczkach turystycznych? bo nie wiem co mam robić - kupić drewniane i mieć dwa w domu czy może to turystyczne sprawdzi się?

dzieki za odpowiedzi:-)

Ale macie juz zakupy porobione , ja jeszcze jestem z tymi sprawami dosłownie w lesie ale mysle ze jeszcze dwa tygodnie i juz cos zaczne dzialac :))

Jesli chodzi o przewijak chcemy kupic juz w komplecie do łózka, też z firmy SAFARI, narazie znalazłam link, chociaż my nie wszytskie mebelki będziemy kupować, tylko bedziemy tą biało - brązową komodę z trzema szufladami zamawiać, a na to przewijak :-D tez jest pokazany, a wszufladach będę trzymać rzeczy najpotrzebniejsze:-)
ZESTAW SAFARI KLUPS Łozeczko przewijak regał Wwa (1252335268) - Aukcje internetowe Allegro

Samantaa - pytałaś o rogal ja zamówiłam ten, Poduszka rogal dla kobiet w ciąży i do karmienia (1253639115) - Aukcje internetowe Allegro. Polecam!

Ostatnia edycja:
dziewczynki wydaje mi się że już kiedys był poruszany temat łóżeczek ale nie mogę znaleźć.
Chodzi mi o to, że dostaliśmy od teściowej łóżeczko turystyczne z Chicco, a ja wolałam mieć drewniane. Czy któraś z was miała dla swojego bejbika turystyczne? A tak w ogóle to co sądzicie o łóżeczkach turystycznych? bo nie wiem co mam robić - kupić drewniane i mieć dwa w domu czy może to turystyczne sprawdzi się?

dzieki za odpowiedzi:-)

Jasiek ma od urodzenia turystyczne (tez dostaliśmy) - tylko włożyliśmy zwykły materacyk kokos-pianka-kokos (trochę przycięty, bo łóżeczko krótsze).
Stanowczo nie zamieniłabym na drewniane. Turystyczne jest genialne - nigdzie się nie obija, nogi mu nie wystają. Rewelacja. powinnaś sie cieszyć kochana....

reklama
ja turystyczne chcę kupić ale trochę później żeby było na wyjazdy i do dziadków;)

Moi znajomi kupili ostatnio łóżeczko turystyczne dla córy ale ona ma 3 lata! Bo stwierdzili jak jechali na wczasy że nie będzie umiała sama spać w obcym łóżku.

Do góry