Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiedziałam ,że będą się Wam podobały :-) -są piękne i naprawdę bardzo dobre gatunkowo a to łóżeczko ,które bardzo mi się podoba
Klupś Łóżeczko SAFARI szuflada + materac G-P-K (1418551634) - Aukcje internetowe Allegro
ja używałam butelek avent AVENT Butelka do karmienia 125ml 2szt 0% BPA SCF660/27 philips. Ale teraz chyba zdecyduję się na Tommee Tippe bo wizualnie mi się bardzo podobają :-)
Chociaż wydaje mi się, że aventu są lepsze potem dla dziecka do trzymania, tomme jest za bardzo szeroka jak na małe rączki. A trudno jest malucha przestawić do smoczka innej firmy. No zobaczymy
Monila ja też na początku nie kupowałam przewijaka, a po 2 dniach mąż latał do sklepu kupować tak mnie plecy bolały, a przede wszystkim rana po cc jak przewijałam :-):-):-):-):-)
Lana one mają specjalny zaczep i jest podwyższenie dla noworodka. Ja korzystam z normalnego łóżeczka, a turystyczne u rodziców mamy. Jakoś nie mogę się przekonać żeby na co dzień używać turystycznego. Mam wrażenie, że na kręgosłup dziecka one nie działają za dobrze.