• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
zostało mi :

1 podgrzewacz do butelek 2 przewijak 3 butelki 4 pampersy 5 frida 6 termometr 7 klapki pod prysznic 8 maść do brodawek 9 smoczek 10 rożek 11 chusteczki 12 krzesełko do jedzenia 13 nosidełko 14 piżamy 15 materac 16 pościel x 2 17 wkład do pościeli 18 mleko 19 patyczki do uszu 20 gaziki 21 nożyczki 22 szczotka do włosów 23 śliniaki 24 spirytus 25 sól fizjo 26 szampon z zelem do mycia 27 krem 28 sudocrem 29 oliwka 30 płyn do kąpieli z oliwką 31 szczotka do mycia butelek 32 krem z filtrem

trochę dużo w mordę jeża

Marcelina - to nie jest wcale duzo :-) najwieksze czytaj najdroższe zakupy masz już za sobą a te to już sama przyjemność ;-) ja tez zrobiłam listę tego co mi brakuje i jeszcze trochę tego jest! ale np kupię oilatum soft i bede juz miala płyn do kapieli z oliwką i już kremu nie bede potrzebowac wiec 3w1 i mniej miejsca w łazience zajmie.
a krzesełko do jedzenia chyba można później kupić - jak już dziecko samo siedzi bez problemu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry