a po kilku takich sesjach dziecko na widok odkurzacza będzie się wyginało, darło wniebogłosy i nigdy nie będziesz mogła odkurzyć mieszkania, bo będzie się to jemu kojarzyło z najgorszym![]()
![]()
mucha a moje siostrzenice go lubiły
Widać zależy od dziecka...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a po kilku takich sesjach dziecko na widok odkurzacza będzie się wyginało, darło wniebogłosy i nigdy nie będziesz mogła odkurzyć mieszkania, bo będzie się to jemu kojarzyło z najgorszym![]()
![]()

Sama bym sobie nie przyłożyła odkurzacza do nosa a co dopiero dziecku
. Owszem, jak Lila miała gile po pachy to miałam ochotę to zrobić (nie wiedziałam wtedy że coś takiego NAPRAWDĘ istnieje), ale bez przesady :O
Poza tym wyobrażam sobie moich rozrywkowych sąsiadów, którym bliżej do 100lat niż 50, schodzący w nocy na zawał jak podłączam odkurzacz NAGLE
. Nie wspominając o dziecku, które mega wybudzam ;-)
Podłapalam temat i powiedziałam, że kto to zrobi jak mnie nie bedzie, a on ze kupi gruszke jak przy pierwszych dzieciach, a ja ze nie ma juz takich gruszek
no to wybrnął dziad z sytuacji, powiedział, to wtedy zawieziemy małego do twojej mamy