Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Pozwolę sobie..
Odwaliłam dzisiaj kawał roboty i wystawiłam ciuchy po Li. Może któraś będzie chętna? Jestem skora z Wami się dogadać![]()
Osobiście najbardziej polecam te dwie sukienki z H&M (granatową i pudrowy róż) no i kurtkę też z H&M.
Od razu mówię, że wszystko raczej z naciskiem na róż - więc tylko dla dziewczynek
Tutaj są te moje aukcje: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Póki co powystawiałam w sumie takie 'domowe ciuszki', ale nie mam siły przeglądać już dalej tego co mam w domu![]()

_szuszu niccc mi nie mów. byłam wściekła jak sru tu tututu nienawidzę takich akcji, nawet nie tego dać do aukcji, ale Tomek mówi że są używane więc no cóz... (ale byłam szczera_

Szuszu, mam nadzieję że nie naśmiewasz się![]()
Pierwszy raz sprzedaję używane rzeczy i się boję, że potem ktoś będzie niezadowolony tak jak Marcelinaa częściowo jak kupiła zestaw, starałam się rzetelnie opisać. Nawet połowę od razu wyrzuciłam do kosza bo uznałam, że nie ma co se siary robić wystawiając![]()