mucha_nie_siada
Fanka BB :)
szuszu, cieszę się że robiąc za forumowego błazna poprawiam Ci humor 
Marcelina :-O

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ta.. wystawiłam komentarz neutralny a w podzięce dostałam od Sprzedawcy negatywa.. także no comment..

ta.. wystawiłam komentarz neutralny a w podzięce dostałam od Sprzedawcy negatywa.. także no comment..
Nie no ja takich scen nie odstawiam. A właśnie mi przypomniałaś, że mam bardzo fajną spódniczkę (ogrodniczkę) na chyba 62 cm, i muszę ją wystawić.Ha ha haha :
"jedno ('białe') w stanie dobrym - tzn. początkowo było białe ale przez przypadek zostało wyprane z kolorowymi rzeczami i zrobiło się lekko kremowe/żółtawe"![]()
agulalula, myślę że 25 z przesyłką i wysyłam. Dodam Ci buciki(kozaczki) do tej czapki (od kompletu też puchowe z kokardką- cieeplutkie, mięciutkie) ale nie wystawiłam ich na aukcji bo.. (znowu napiszę i narażę się na pośmiewisko) - kupiliśmy jedną parę i jeden but zgubiliśmy, więc Tomek kupił drugą parę ale rozmiar większą.. i zgubiliśmy 1 but. Na szczęście od drugiej nogi, więc powstała para z dwóch par ale z różnicą ok 0,5 cm w podeszwie. Wolałam tego już na aukcji nie pisać. W każdym razie gubiliśmy buty w odstępie tygodniowym więc mała i tak całą zimę tak 'przechodziła' i nikt tego nie zauważył.
jeszcze nie spotkałam się z tak uczciwym sprzedawcą

oczywiście nie dałam za wygraną.. pisałam im maile,że fortuna kołem się toczy,że wiedzą,że kłamią w moim komentarzu itp. Poprosiłam o unieważnienie no i unieważnił,ale byłam zdegustowana,że ludzie mogą tak kłamać.... ach...
biedroneczka brak mi słów, ja bym odesłała albo nie wiem co.
maggie, nie wiem czy to dobrze, ale ja mam tak ze wszystkim że muszę całą prawdę powiedzieć, choćby nie wiem jak była żałosna![]()

szuszu, cieszę się że robiąc za forumowego błazna poprawiam Ci humor
szuszu wiedziałam, że to będzie dla Ciebie pożywieniem jak to napiszę![]()