reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
no ja wiem.. ale to tak jakbyś miała się spakować w plecak albo wrzucić wszystko w chustę i se ją zawiązać hahahah także ja na pewno nosidełko.
Wydaje mi się stabilniejsze na spacerze, na schodach itd aczkolwiek moja znajoma zaczęła wiązać ostatnio swojego Marcela (8 miesięcy) i jest zadowolona - więc to tylko kwestia własnego widzi mi się.
Wydaje mi się stabilniejsze na spacerze, na schodach itd aczkolwiek moja znajoma zaczęła wiązać ostatnio swojego Marcela (8 miesięcy) i jest zadowolona - więc to tylko kwestia własnego widzi mi się.
biedroneczka1980
Saga nasze juz zlozone, narazie stoi w kącie, ale jutro mamy male przemeblowanie
). Fajnie sie sklada. Będe mogla powoli organizowac kącik dla maleństwa. Tera czekam jeszcze na wanienkę. a w tygodniu jade do Poznania to pewnie wejde do jakiegos centrum z artykulami dla dzieci to rozejrze sie za przewijakiem
A
aankaa84
Gość
Co do klimy to my tez sie zastanawiamy, sypialnie i pokoj dla Malutkiej mamy na podaszu i latem jest strasznie goraco. Wydaje mi sie ze jak jest odpowiednio czyszona itp to nie stanowi ona zadnego zagrozenia.
A co do chusty to moja kolezanka uzywa widzialam jak to sie zaklada to ja osobiscie nie umiałabym na poczatku i balabym sie i musialabym napewno duzo czasu poswiecic na nauke. Ona jest zadowolona z uzytkowania,
Biedroneczka1980 dzisiaj bylam na malych zakupach w fardla.... i tam ceny sa strasznie wysokie. Za przewijak trzeba zaplacic od 75zł, na allegro z przesylka wychodzi mniej.
Bishopka zakupy 1 klasa.
A co do chusty to moja kolezanka uzywa widzialam jak to sie zaklada to ja osobiscie nie umiałabym na poczatku i balabym sie i musialabym napewno duzo czasu poswiecic na nauke. Ona jest zadowolona z uzytkowania,
Biedroneczka1980 dzisiaj bylam na malych zakupach w fardla.... i tam ceny sa strasznie wysokie. Za przewijak trzeba zaplacic od 75zł, na allegro z przesylka wychodzi mniej.
Bishopka zakupy 1 klasa.
T
taycia
Gość
Bishopka - piękne zakupy!!!!!! :-)
biedroneczka1980
aanka ja mam jedno centrum upatrzone gdzie ceny maja rozsądne i czesto promocje i przewijaki widzialam tam za ok 40 zł więc chyba nie przeplacę

reklama
Podziel się: