reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Ja tez nie widze siebie i chusty :-) A to moje nabytki, tylko zdjecia niezbyt ładne bo robione telefonem. Posciel, łozeczko i pare ubranek..
Zdjęcie0219.jpgZdjęcie0220.jpgZdjęcie0217.jpgZdjęcie0218.jpgZdjęcie0216.jpg

reklama
no ja wiem.. ale to tak jakbyś miała się spakować w plecak albo wrzucić wszystko w chustę i se ją zawiązać hahahah także ja na pewno nosidełko.
Wydaje mi się stabilniejsze na spacerze, na schodach itd aczkolwiek moja znajoma zaczęła wiązać ostatnio swojego Marcela (8 miesięcy) i jest zadowolona - więc to tylko kwestia własnego widzi mi się.

dokładnie tak Marcelinaa każdy ma swoje zdanie i każdemu podoba sie co innego ale to dobrze bo jak by się wszystkim to samo podobało to byłoby nudno :tak:

Bishopka super rzeczy;-)\
Biedroneczka dostalma lozeczko :happy: maz nie wie czy bedzie skaldal powiedzal ze bez sensu bedzie stalo jeszcze tyle czasu nie uzywane wiec nie wiem czy wrzuce teraz foto ale jestem zadowolona;-)

Saga nasze juz zlozone, narazie stoi w kącie, ale jutro mamy male przemeblowanie ;)). Fajnie sie sklada. Będe mogla powoli organizowac kącik dla maleństwa. Tera czekam jeszcze na wanienkę. a w tygodniu jade do Poznania to pewnie wejde do jakiegos centrum z artykulami dla dzieci to rozejrze sie za przewijakiem

Co do klimy to my tez sie zastanawiamy, sypialnie i pokoj dla Malutkiej mamy na podaszu i latem jest strasznie goraco. Wydaje mi sie ze jak jest odpowiednio czyszona itp to nie stanowi ona zadnego zagrozenia.
A co do chusty to moja kolezanka uzywa widzialam jak to sie zaklada to ja osobiscie nie umiałabym na poczatku i balabym sie i musialabym napewno duzo czasu poswiecic na nauke. Ona jest zadowolona z uzytkowania,
Biedroneczka1980 dzisiaj bylam na malych zakupach w fardla.... i tam ceny sa strasznie wysokie. Za przewijak trzeba zaplacic od 75zł, na allegro z przesylka wychodzi mniej.
Bishopka zakupy 1 klasa.

aanka ja mam jedno centrum upatrzone gdzie ceny maja rozsądne i czesto promocje i przewijaki widzialam tam za ok 40 zł więc chyba nie przeplacę:tak:

reklama
Do góry