reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Tycia super zabawka,ale jak dla mnie strasznie droga.Kuby super-zabawka,to ostatnio puszka po ciasteczkach z klockami w środku.Turla ją po podłodze i goni.:-D

my też mamy taki warsztat SZymuś dostał go na pół roczku od dziadków i najbardziej podobaja mu sie wyskakujące ludziki lub kręcące sie literki.:-)

Ja balabym sie dac konradowi taki walec,bo jakby sie o niego oparl(o wszystko sie opiera,wszystko chwyta co pomoze mu wstac....) zaliczylby wywrotke:confused:.
Kondzio lubi bawic sie warsztatem:tak:.Szybciutko nauczyl sie pociagac,zeby mu sie literki kreciły:-) i lubi swiatelka w figurkach:tak:

Ja balabym sie dac konradowi taki walec,bo jakby sie o niego oparl(o wszystko sie opiera,wszystko chwyta co pomoze mu wstac....) zaliczylby wywrotke:confused::tak:
U nas dokładnie tak samo.Kubulek wstawał przy walcu,który mu uciekał i tzw."gleba",czyli wielka wywrotka.Z tego samego powodu musiałam schować dużą dmuchaną piłkę,też przy niej próbował stać.:tak:

reklama
ja ostanio bylam na nocnych zakupach w manufakturze i wydalam mase pieniedzy glownie na Martyne oczywiscie. kupilam jej kilka dresikow, jakies spodniczki,pajace, ale na kombinezon nie moglam sie zdecydowac. w chicco mi sie podobaja ale ok 500 zl za komplet:szok: chyba oszaleli:dull:

ostatnio moja tesciowa przyniosla kombinezon. taka tandeta ze plakac sie chce. ubralam w to Makrele i myslalam ze umre ze smiechu. wieczorkiem wkleje fotke to tez sie posmiejecie:tak:

Do góry