reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

ja tez nie wiedziałam jaki rozmiar kupić, dlatego własnie pojechalismy na zakupy ze smykiem Patch - przymierzałam i 80 i 86 na Hubka i poprostu w 86 to się utopił i bym musiała go szukac z latarką chyba:-D:-D:-D a 80 jest tez jeszcze za duzy i sporo tam miejsca jeszcze więc myslę że wystarczy na całą zimę, a na poczatku to i tak obszerny będzie
najlepiej więc pojechać z maluchem o ile jest możliwość oczywiście, bo przeciez każde dziecko inne jest - HUbek jest drobny jak na swój wiek i jemu pasuje 80, a poza tym każda firma inną rozmiarówke ma

reklama
rosmerta i tak chyba zrobimy!! Bardzo mi się podoba kombinezon, który kupiliście:tak: Ja mam jeszcze dwa kombinezony w domu o rozmiarze 80 ale są tak na teraz, takie idealne, mam nadzieję, że 86 będzie dobre... A może ja mam po prostu taką małą jakąś rozmiarówkę...

Z tymi rozmiarami to wogóle dziwnie ja mam w domu kombinezon niby na 68 a dla Lenki dobry, ale przymierzam co jakis czas bo nie wiem czy do zimy coś się nie wydarzy i bedzie za mały.

:happy:no mi tez się podoba ten kombinezonik:happy: hehe,a za zakupem przeważało głównie to że w kapturze i w środku do połowy ma podszewkę z bawełny a nie z polaru - HUbek ze względu na tą paskudną alergie nie powinien mieć raczej nic sztucznego. a większość kombinezonów ma polar od środka niestety i tylko ten znalazłam z bawełną.:-)a poza tym jest fajny ten kombinezon bo jest odpinany na dwa zamki więc malucha łatwo ubrać no i nie ma zamka bezpośrednio pod szyją,a końcówka zamka przy buzi ładnie zakryta więc nic nie uwiera, jestem bardzo zadowolona z zakupu :tak:
czapke też nam sie udało kupić z bawełnianą podszewką na szczęście, a ciężko było, bo też wszędzie tylko polar i polar:dry:

Ja już teraz sama nie wiem jaki rozmiar kombinezonu kupić... Wydawało mi się że 80 będzie za małe... A widzę, że rosmerta właśnie taki kupiła... Ja chciałam przez allegro kupować, ale teraz top już nie wiem:confused::confused::confused: Dziewczyny, a wy jaki rozmiar kupowałyście??

Patch, my mamy kombinezon 74, balam sie ze bedzie maly <bo Julcia jest dosc pokaźna:-p> a okazalo sie ze ma jeszcze duuuzooo luzu...bede miala chwilke to zrobie fotke i wkleje:tak:

Ja kupowałam kurtkę na rozmiar 80, ale przymierzyłam do innych 80tek i jest sporo większa, także z tą rozmiarówką to jest różnie. Strasznie mi szkoda kombinezonu który kupiłam Oliwce już latem na 12mcy i już teraz się w niego nie mieści.

bardzo fajnu kombinezon
mierzylismy go z Sraunia i dla niej niestety był 86 :szok:;-) dobry
lecz kolorki nie takie jak bym chciała wiec kupilismy tamten(zdjecie na galerii) i cena o niebo lepsza bo tylko 55zł:tak:

My już w zeszłą sobotę zakupiliśmy kombinezon dla Filipa... Mariquita tyle, że rozmiar 80. Przymierzaliśmy i 86, był stanowczo za duży, a 80 jest spory jak na niego...nie spodziewałam się, że tak będzie...na zdjeciu wygląda on mało atrakcyjnie, ale jak go zobaczyliśmy na żywo, to żaden inny nie wchodził w grę:tak::tak:

My zakupilismy kombinezon w 5-10-15 rozmiar 80 troche wiekszy ale 74 byl na teraz a jednak troche miesiecy bedzie musiala w tym pochodzic wiec narazie bede jej ubierac spiworek po Patryku akurat 74 rozmiar a pod koniec listopada pewnie juz ten 80

reklama
A ja nadal nie mogę się zdecydować na właściwy kombinezon.Oby nas zima nie zaskoczyła.Narazie mamy ocieplane spodnie i jesienną kurteczkę na polarku.:tak:

Do góry