rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
my też już zakupilismy taką matę jakis czas temu - HUbek ślizgał się w wanience bo on prawie nie chce siedzieć tylko stać ciągle

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maty są gumowe i lekko chropowate, więc sie teoretycznie nie ślizgają, chociaż nasze dzieci potrafią wszystko...;-)rosmerta, my mamy ten sam problem, Staś nie chce siedzieć, tylko stać... I sprawdza się ta mata, nie ślizga się?? My mamy takie tymczasowe rozwiązanie- mały dmychany basenik w wannie, ale on też jest trochę śliski ...
u nas bardzo sie sprawdza taka mata, bo Hubek jak stoi to przebiera nóżkami i slizgał sie niemiłosiernie, a teraz juz przynajmniej stoi w miejscu. i jak juz uda się go usadzić to też się nie przesuwa. my zdecydowalismy o kupnie po wyjeździe nad morze gdzie kapalismy go właśnie w dmuchanym baseniku i tam się nie ślizgał.rosmerta, my mamy ten sam problem, Staś nie chce siedzieć, tylko stać... I sprawdza się ta mata, nie ślizga się?? My mamy takie tymczasowe rozwiązanie- mały dmychany basenik w wannie, ale on też jest trochę śliski ...
no tłumy na maxa i pierwszy raz w życiu widziałam aby ludzie robili sobie zdjęcia w sklepie to już naprawdę jakaś głupota ( jak dla mnie). Sklep jak sklepa i tak nie wykończony więc nie wiem czemu otworzyli na zachodzie to wszystko musi byc zapiete na ostatni guzik a u nas byle oddać. jedno co dobre to wszystko jest pod jednym dachem.moja szwagierka tam pracuje w tej galerii i podobno są niezle tłumyja sie wybiore tam za tydzien lub dwa jak się troche uspokoi;-)