Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maty są gumowe i lekko chropowate, więc sie teoretycznie nie ślizgają, chociaż nasze dzieci potrafią wszystko...;-)rosmerta, my mamy ten sam problem, Staś nie chce siedzieć, tylko stać... I sprawdza się ta mata, nie ślizga się?? My mamy takie tymczasowe rozwiązanie- mały dmychany basenik w wannie, ale on też jest trochę śliski ...
u nas bardzo sie sprawdza taka mata, bo Hubek jak stoi to przebiera nóżkami i slizgał sie niemiłosiernie, a teraz juz przynajmniej stoi w miejscu. i jak juz uda się go usadzić to też się nie przesuwa. my zdecydowalismy o kupnie po wyjeździe nad morze gdzie kapalismy go właśnie w dmuchanym baseniku i tam się nie ślizgał.rosmerta, my mamy ten sam problem, Staś nie chce siedzieć, tylko stać... I sprawdza się ta mata, nie ślizga się?? My mamy takie tymczasowe rozwiązanie- mały dmychany basenik w wannie, ale on też jest trochę śliski ...
no tłumy na maxa i pierwszy raz w życiu widziałam aby ludzie robili sobie zdjęcia w sklepie to już naprawdę jakaś głupota ( jak dla mnie). Sklep jak sklepa i tak nie wykończony więc nie wiem czemu otworzyli na zachodzie to wszystko musi byc zapiete na ostatni guzik a u nas byle oddać. jedno co dobre to wszystko jest pod jednym dachem.moja szwagierka tam pracuje w tej galerii i podobno są niezle tłumyja sie wybiore tam za tydzien lub dwa jak się troche uspokoi;-)