reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ostatnia edycja:
reklama
Wow fajowy :tak: chociaż te frędzle przy kierownicy to bym obcięła ;-)
I też tak sobie pomyślałam, żeby poprosić rodzinę żeby się złożyli na rowerek dla Milenki, bo ten nasz okazał się kompletnym niewypałem, Milenka nie daje rady na nim pedałować, a rowerek jest z rodzaju tych, których rodzic nie może sam pokierować i skręcać gdzie chce :no:

Wow fajowy :tak: chociaż te frędzle przy kierownicy to bym obcięła ;-)
Ale Oliwka akurat takimi frendzlami się strasznie zachwyca w rowerkach starszych koleżanek na podwórku, one są z takiej delitatnej folii i w czasie jazdy trzepoczą na wietrze. Choć długiego żywota takim frendzelkom nie daję, pewnie szybko Oliwka je wykończyłaby :-D

Kasiu śliczny :tak:

my też podobny chcemy kupić ale na przyszłą wiosnę (może na dzień dziecka będzie akurat) :tak: na razie Emilka jakoś daje radę uciągną ten co ma :sorry2:

Kasia rowerek cudo:tak::-)
my tez myślimy o takim rowerku na przyszły rok (tylko nie rózowym oczywiscie;-):-p) Hubek w piatek jeźził na takim u znajomych i dawał sobie radę:tak::-) i pewnie bedzie zrzutka na 3 urodzinki:tak:;-):-)

Kasiad super rowerek.
Kuba ma juz teraz podobnego typu(kiedys wklejałam) i juz na nim jeżdzi i daje radę.:tak:

fajny rowerek Kasiad, ja chyba pomysle o jakims wiekszym za rok, jakos Zosia słabo sobie radzi woli jak ją pchamy :-p

a teraz musze pomysleć o ubrankach na jesień bo mi mała podrosła:tak:

reklama
Dziewczyny, czy któras z Was zamawiała sobie/dziecku cos internetowej strony Nexta?Tycia , Karola?Kto jeszcze? NIe miałayście problemów z przelewami, dostawami?Mam ochote zamowic kurtki zimowe ale troche sie obawiam:sorry2:

Do góry